Dogecoin Nieuws, Nieuws

Dogecoin Nieuws, Nieuws

Elon Musk vraagt Dogecoin maker om hulp tegen Crypto bots

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, vroeg Jackson Palmer de maker van Dogecoin hem te helpen de cryptocurrency scam bots op Twitter te bestrijden. Dit deed Musk via een tweet die hij gisteren verstuurde.

Elon Musk roept hulp in van Dogecoin oprichter

Elon Musk noemde de oprichter van Dogecoin in zijn Tweet en schreef: “@ummjackson als je kan helpen de irritante scam bots weg te krijgen, zou dat zeer op prijs gesteld worden.” De oprichter van Dogecoin antwoordde onmiddellijk op de tweet en vroeg aan Elon Musk om direct contact met hem op te nemen via direct messages (DM). Palmer beloofde Musk een script te sturen die het probleem zou oplossen. Hieronder zie je de reactie van de oprichter van Dogecoin: “Als u mij DM’t, stuur ik u het script. Het script is kort, eenvoudig en u voert het gewoon uit met cron.” Musk reageerde al snel op het bericht, want een aantal minuten later tweette Palmer het volgende:“Update: Elon heeft het script. We hadden een goed gesprek over hoe Twitter en het Twitter team dit probleem zou moeten automatiseren en oplossen.”

Beroemdheden hebben last van de scam bots

Een hele tijd geleden tweette Elon Musk al een keer over de Twitter oplichters. Deze oplichters doen zich voor als beroemde mensen, waaronder Musk. Door zich voor te doen als een beroemd persoon proberen de oplichters Ethereum en andere cryptocurrnecies te stelen. De oprichter van Tesla is niet de enige beroemde persoon die is nagemaakt door de zogenoemde ‘scam bots’. Zo hebben de oplichters geprobeerd zich voor te doen op Twitter als de Litecoin oprichter Charlie Lee. Ook de oprichter van Telegram genaamd Pavel Durov heeft last van deze oplichters.

Dogecoin koers laatste tijd enorm gestegen

In september stelde de CEO van Twitter voor dat het bedrijf bezig is met te onderzoeken hoe ze het best fake news en oplichting kunnen bestrijden. Een mogelijkheid om dit te bestrijden is volgens Twitter het inzetten van de blockchain technologie. Dogecoin heeft dus een moment of fame gehad op Twitter. Toch zien we de koers van Dogecoin vrij stabiel blijven. De afgelopen weken doet Dogecoin het enorm goed. In de maand september is de Dogecoin koers namelijk met zo’n 135 procent gestegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten