Dogecoin Nieuws

Elon Musk wil nog steeds dat McDonalds Dogecoin accepteert

De CEO van onder andere Tesla, Elon Musk, heeft opnieuw laten weten dat hij een Dogecoin (DOGE)-supporter is. Zo reageerde Musk op een reeks van Tweets van McDonalds en op een vraag van iemand van de DOGE-community.

Positief over crypto

McDonalds kwam met een tweet “Wat heb ik gisteren gemist”, waarop Binance antwoordde met “Veel groene candles”.

Het is niet de eerste keer dat McDonalds positief is ten aanzien van crypto’s, maar toch waren ze er weer positief over. Ze reageerden op Binance met de reactie “Wagmi”, wat een acroniem is voor “We gaan het allemaal maken”. Dit wordt binnen de crypto-wereld wel eens vaker gebruikt om vertrouwen op te bouwen en de community aan te moedigen om geen hoop te verliezen. Musk reageerde vervolgens op McDonalds met de tekst “Oh hoi lol.”

Onzeker of Dogecoin daadwerkelijk betaalmiddel bij McDonalds wordt

Toen haalde iemand van de DOGE-community een Tweet van januari 2022 op, waarin Musk aangaf dat hij een Happy Meal op televisie zou eten als de McDonald’s Dogecoun zou gaan accepteren als betaalmethode. Toen er naar gevraagd werd of dit nog steeds het geval was, reageerde Musk met ‘100%’.

Het is echter nog niet zeker hoe groot de kans is dat McDonald’s daadwerkelijk Dogecoin als betaalmethode gaat accepteren. Toen Musk zijn oorspronkelijke tweet plaatste, steeg Dogecoin met dubbele cijfers. De fastfoodketen heeft echter nog geen serieuze reactie gegeven op het accepteren van Dogecoin.

Alhoewel het bedrijf natuurlijk nog kan reageren op de Tweet van Musk, lijkt het waarschijnlijker dat ze simpelweg op zoek zijn naar gratis publiciteit en betrokkenheid bij de crypto-community.

Desondanks is McDonald’s tot op zekere hoogte een deel van de Bitcoin- en bredere crypto-community. Onder Bitcoiners is het gebruikelijk in tijden van dalende prijzen om de toekomst, na de harde prijsverliezen, te zien als werknemer bij McDonald’s. Of Elon Musk de fastfoodketen kan overtuigen om Dogecoin te accepteren als betaling valt echter als slot nog te bezien.

Dogecoin nieuws

Word jij de volgende Dogecoin-miljonair?
Crypto beurs in de Filipijnen start met handel in Dogecoin
ChatGPT doet Dogecoin prijsvoorspelling voor 2030
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog