Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk blijft ‘Pro Doge’ te midden van de Web3-discussie

Terwijl Jack Dorsey vandaag zijn campagne tegen cryptocentralisatie voortzette, prees Elon Musk Dogecoin voor de zoveelste keer.


Musk nog steeds enthousiast over Doge

Tweets van Elon Musk variëren van willekeurige memes tot het bekritiseren van Amerikaanse politici. Ook heeft hij een merkwaardige fascinatie voor populaire crypto Dogecoin.

De CEO van Tesla en SpaceX beschreef zichzelf eerder als ‘Pro Doge’, in reactie op een tweet van Dogecoin-medeoprichter Billy Markus. Markus beschuldigde Bitcoin ervan te verankerd te zijn in ‘het zakelijke establishment’.


Elon Musk neemt het op tegen Web3

Sinds maandag is Musk ook betrokken bij een digitale ruzie met de mede-oprichter en voormalig CEO van Twitter, Jack Dorsey. De ruzie begon toen Dorsey het volgende tweette: 

“Je bezit ‘web3′ niet. De VC’s en hun LP’s wel. Het zal nooit aan hun motivaties ontsnappen. Het is uiteindelijk een gecentraliseerde entiteit met een ander label.” 

Bijna twee uur later antwoordde Musk met het volgende:

“Heeft iemand web3 gezien? Ik kan het niet vinden.”

Een paar experts mengden zich ook in het debat en het duurde niet lang of Dorsey begon een paar vrienden te verliezen. Gisteren tweette Dorsey dat hij was geblokkeerd door Marc Andreessen, een mede-oprichter van a16z. Ook zei hij dat hij verschillende bedrijfsfiguren in de sector ging ontvolgen, waaronder mede-oprichter van Gemini Tyler Winklevoss en Coinbase CEO Brian Armstrong.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten