Nieuws

Engeland wordt spoedig Blockchain en Crypto leider

Een rapport dat gepubliceerd werd door ‘The Guardian’ stelt dat Engeland grote kans maakt om rond 2022 de nieuwe leider in de cryptocurrency en blockchain markt te worden.

Engeland zal spoedig Blockchain leider worden

Het onderzoek is uitgevoerd door ‘Big innovation Center, ‘DAG Global’ en ‘Deep Knowledge Analytics’. Al deze bedrijven zijn gericht op het geven van inzicht op het gebied van nieuwe technologieën. In het onderzoek dat de bedrijven hebben uitgevoerd staat dat Engeland de technologische en industriële middelen heeft om de leider te worden van de ontwikkeling van blockchain en cryptocurrency. In het rapport staat dat er in 2017 tot 2018 meer dan 500 miljoen pond aan investeringen zijn gedaan in Britse blockchain bedrijven. Toch zeggen de schrijvers dat de blockchain industrie nog in het ontwikkel stadia verkeerd. Hierdoor is het mogelijk voor Engeland om een leider te worden in deze nieuwe technologie.

Britse parlement gelooft in Blockchain technologie

Birgitte Andersen, van het Big Innovation Center zegt dat het Britse parlement gelooft in de mogelijkheden van de blockchain technologie. Ook zegt ze dat het parlement overheidssteun wilt bieden om de nieuwe technologie snel verder te helpen. Sean Kiernan van DAG Global verwacht dat de kloof tussen de traditionele economie en de crypto economie steeds kleiner zal worden. Dit betekent dat blockchain en cryptocurrency meer mainstream wordt. Sean zegt dan ook het volgende: “Engeland is een belangrijk wereldwijd financieel centrum en is de afgelopen jaren ook een fintech-leider geworden. Tegelijkertijd begint Engeland aanzienlijke mogelijkheden te tonen om leider te worden in blockchain-technologieën en de crypto-economie. “

Engelse politici promoten de nieuwe ontwikkeling

Engeland is zeer positief over de nieuwe ontwikkeling en probeert de blockchain technologie verder te helpen. Britse politici zijn dan ook bezig om de blockchain technologie te promoten. Zo heeft minister Eddie Hughes de leiders van Engeland opgeroepen blockchain een hoge prioriteit te maken. Hij zegt dat blockchain de sociale vrijheid en efficiëntie verhogend werkt. Ook zal blockchain het vertrouwen herstellen.