Nieuws

Enjin Coin omhoog met 65% door samenwerking met Samsung


Gaming cryptocurrency, Enjin Coin is met 65 procent gestegen nadat verschillende nieuwsberichten vandaag een samenwerking met Samsung bevestigen.

 

De samenwerking tussen Enjin en Samsung

Vandaag, rond 02:00 ‘s nachts bevestigden de media in Zuid-Korea dat Enjin samen gaat werken met Samsung. De munt gaat geïntegreerd worden in de nieuwe Samsung S10 smartphone.

Toen het bedrijf over de geruchten werd ondervraagd, bevestigde Enjin een samenwerking met Samsung. Dat de samenwerking iets te maken heeft met de nieuwe S10 is zeker, maar meer details worden nog niet prijsgegeven.

Eind februari presenteerde Samsung haar nieuwe S10 smartphone. Hierin was te zien dat de mobiel een opslag voor cryptocurrencies en private keys bevat. Dit was direct groot nieuws in de cryptowereld omdat Samsung een enorm bereik heeft.

Tijdens de presentatie toonde Samsung het logo van crypto-gamingplatform Enjin. Sindsdien zijn de geruchten ontstaan. Verschillende kenners denken dat de Enjin wallet geïntegreerd gaat worden op de nieuwe Samsung S10.

 

Enjin (ENJ) is een cryptomunt die gemaakt is voor de game industrie. Met de tokens kunnen in-game items worden gekocht en geruild. De munt heeft de potentie om een heel nieuw e-commerce verdienmodel te creëren.


Enjin (ENJ) koers stijgt met meer dan 65 procent

Nu de samenwerking tussen Enjin en Samsung officieel is bevestigd vliegt de koers omhoog. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ENJ token rond de $0,168 dollar. Minder dan een dag geleden lag de koers nog rond de $0,100 dollar. Dat betekent dat de koers na de aankondiging met meer dan 65 procent is gestegen.