Nieuws, Trending

EOS toegevoegd aan derivatenmarkt op Huobi‘S werelds derde grootste cryptocurrency exchange Huobi biedt vanaf nu ondersteuning aan voor EOS op hun derivatenmarkt.


Huobi

Huobi is in 2013 opgericht en is gevestigd in Singapore. Op dit moment de derde grootste crypto-exchange ter wereld op handelsvolume. Zo wordt er ongeveer 440 miljoen Euro op dag basis gehandeld op het platform. Nu EOS wordt ondersteund zouden gebruikers van het platform zowel korte als lange posities op EOS kunnen innemen. Volgens Huobi is deze stap logisch. De vraag vanuit klanten voor derivaten blijft namelijk groeien.


Prijslimiet

Naar verwachting zullen prijslimieten worden ondersteund. Hierdoor kunnen gebruikers van tevoren instellen op hoeveel Euro/Dollar zij EOS willen kopen en verkopen.Geen onverwachte zet

Het is geen onverwachte zet van Huobi. Zo kondigde zij eerder dit jaar al aan dat ze bezig waren met het ontwikkelen van hun derivatenmarkt. Met deze nieuwe markt wordt het voor gebruikers mogelijk om op zoals hierboven genoemd tegen vooraf ingestelde prijzen EOS aan te schaffen en te verkopen. Hierdoor kunnen zij relatief eenvoudig profiteren van de prijsstijgingen en prijsdalingen van de digitale munt.