Shiba Inu, Shib
Shiba inu

Er is meer dan 105 miljoen Shiba Inu in afgelopen 24 uur vernietigd

Nieuwe gegevens afkomstig van het officiële Shiba Inu Burn Twitter-account geven aan dat er in de afgelopen 24 uur 105.165.658 SHIB-tokens vernietigd zijn.

Meer dan 105 miljoen tokens vernietigd

“In de afgelopen 24 uur zijn er in totaal 105.165.658 $SHIB tokens vernietigd” werd door het ShibBurn Twitter-account getweet.

Bij één van de transacties werd ruim 17 miljoen SHIB-tokens vernietigd. Er is een grote tokenvoorraad nu uit de circulatie gehaald in de afgelopen 24 uur, wat een positief effect zou kunnen hebben op de prijs. Dit is natuurlijk speculatie en hiermee geen handelsadvies. Momenteel wordt 1 SHIB verhandeld voor 0,00001328, een stijging van ruim 2%.

Het is voor iedereen die SHIB-tokens bezit relatief eenvoudig om de tokens te burnen. Dit kan door de tokens naar een speciaal adres te sturen, waardoor ze uit de circulatie gehaald worden. Hierdoor helpt de SHIB-community mee met het totale aanbod van tokens en hiermee indirect ook de prijs. Dit geeft de community op zijn beurt meer controle, wat uiteindelijk goed zal kan voor het project. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van SHIB zal zijn.

Shiba Inu nieuws

Crypto analisten: Shiba Inu klaar voor koerssprong van 90%
Shiba Inu koers kan spoedig met 23% stijgen & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Shiba Inu blijkt populairste crypto in Europa, direct na Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?