Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Er zijn al meer dan 1000 Shiba Inu burns geweest

Al meer dan 1000 keer zijn er Shiba Inu tokens geburned (vernietigd). Van de 1028 burns die plaatsvonden, vonden er 822 burns plaats na 1 oktober.


De Shiba burns kunnen de prijs laten stijgen

De eerste burn werd gedaan door Vitalik Buterin. Hij vernietigde 410 biljoen SHIB tokens, wat 41% van de totale circulerende voorraad was. Sindsdien zijn er nog 1027 andere burns geweest. Tijdens deze evenementen werden miljarden tokens vernietigd.

In totaal zijn er 14,2 miljard SHIB-tokens vernietigd sinds de eerste token burn van Buterin. Dat is slechts 0,003% van het bedrag dat door de oprichter van Ethereum is vernietigd.

58% van alle token burns kwamen van hetzelfde adres, wat waarschijnlijk een Coinbase wallet is. Dit betekent trouwens niet dat Coinbase zelf SHIB-tokens burnt. het is zeer waarschijnlijk dat gebruikers van het platform zelf hun tokens naar de burn-wallet sturen.

Dat SHIB tokens worden geburned is een goed teken voor investeerders. Het betekent namelijk dat het aanbod van tokens afneemt en de prijs waarschijnlijk zal stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten