Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Er zijn in 7 dagen tijd 2,6 miljard Shiba Inu tokens geburned

De afgelopen week is er weer een substantiële hoeveelheid Shiba Inu voorgoed van de markt verdwenen. In totaal zijn er in de afgelopen zeven dagen 2,6 miljard Shiba Inu tokens vernietigd en in de afgelopen 24 uur 300 miljoen tokens.

Wil je deze ontwikkelingen in de gaten houden? Dan is @shibburn een interessant account om te volgen op Twitter. Hier houden ze precies bij hoeveel Shiba Inu er wordt vernietigd. Het doel van het vernietigen van de coins zal duidelijk zijn, het opdrijven van de koers.


Grootste Shiba Inu burn ooit op 22 maart

Op 22 maart vond de grootste individuele vernietiging van Shiba Inu tokens ooit plaats. In totaal gingen er in één transactie 1 miljard tokens de oven in. De week begon daarom goed voor Shiba Inu holders.

Hetzelfde Twitteraccount wist te melden dat er in de afgelopen 24 uur meer dan 300 miljoen Shiba Inu naar verbrandingswallets is verplaatst. Dat zijn wallets waar niemand de controle over heeft en dus munten die voorgoed ‘verloren’ gaan.

De verbranding van 300 miljoen Shiba Inu in de afgelopen 24 uur werd gedaan in 191 transacties. Binnen één uur was het gros van de burns gedaan en werden meer dan 290 miljoen meme-tokens naar hun digitale begraafplaats gedirigeerd.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Drie bedrijven met plannen om SHIB te verbranden

Drie bedrijven schijnen van plan te zijn om in het verbrandingsritueel van Shiba Inu deel te nemen. Twitteraar @shibainuart weet te melden dat het project “partnershibs” heeft afgesloten met drie partijen die het SHIB-leger gaan helpen met het verbranden van tokens.

Op deze lijst staat onder andere de Italiaanse Welly’s burger chain, dat Shiba Inu tot de officiële mascotte van het bedrijf heeft omgedoopt. Verder doet fashionmerk John Richmond mee en is ook Sorbillo’s bij het project aangesloten. Waarschijnlijk hopen deze bedrijven hiermee aandacht vanuit de gemeenschap te genereren.

De samenwerkingen moeten Shiba Inu helpen om de strijd met Dogecoin te winnen om de grootste meme-coin van de markt te worden. Al hebben ze sinds kort ook concurrentie van de Bored Ape Yacht Club die met een eigen Ape Coin op de markt zijn gekomen. Alles bij elkaar is de meme-coin wereld een soms onbegrijpelijk, maar mateloos interessant fenomeen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten