Ethereum

Ethereum 2.0 komt steeds dichterbij

In een blog van Ethereum is te lezen dat er nog steeds hard gewerkt wordt aan ETH 2.0. De netwerkversie 2.0 komt steeds dichterbij en dat is een goed teken.

“Afgezien van schriftelijke updates waren clientteams, bijdragers en leden van de community / potentiële validatoren druk bezig”, zei een bericht van 23 juni op het Ethereum-blog.


Er wordt hard gewerkt

Er wordt al heel lang aan de nieuwe ETH 2.0 update gewerkt maar de update is nog steeds niet live. In de update gaat het Ethereum netwerk over naar een Proof-Of-Stake consensus.

In de recente blog plaatste de ontwikkelaars hun 12e ETH 2.0-update, waarin staat dat het team hard aan het werk is. De update toonde een aantal belangrijke ontwikkelingen, waaronder “nieuw Solidity deposit contract formeel geverifieerd en toegevoegd aan het premieprogramma”, evenals een andere Altona testnet-versie, v0.12, die de komende dagen waarschijnlijk op een bepaald punt zal verschijnen.

Wil je meer technische informatie over hoe Ethereum 2.0 ervoor staat? Dan raden we je aan de officiële blogpost door te nemen.