Ethereum logo, Ether
Ethereum

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”

De mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, deelde onlangs een cryptische tweet die de cryptocurrency-gemeenschap voor een raadsel heeft gesteld.

Geheimzinnige uitspraken

Buterin twitterde dat hij “via via” had gehoord dat iets belangrijks op het punt stond te gebeuren, zonder in detail te treden.

Erken alstublieft het feit dat mijn elitaire sociale connecties met mensen die vroeg dingen weten, mij cool maken. En help me alsjeblieft mijn zelfbeeld van coolheid te valideren.

Stomverbaasd door de vreemde tweet, worstelt de cryptocurrency-gemeenschap om erachter te komen of Buterin aan het trollen was of eigenlijk probeerde de gemeenschap iets te vertellen.

De verhulde waarschuwing van Buterin komt na een met onheil beladen tweet gepost door Paul Graham. De prominente durfkapitalist zei dat de cryptocurrency-economie op het punt stond “een systeemrisico” te ervaren op basis van informatie die hij van een betrouwbaar persoon had gehoord. Hij zei het volgende:

Ik weet niets concreets, maar als ik zou worden ontmaskerd, zou ik me zorgen maken.

Het is mogelijk dat Buterin gewoon de spot dreef met Grahams vage waarschuwing voor onheil. Een Twitter-gebruiker zei het volgende:

Het voorspellen van een dreigend systeemrisico voor crypto is als het voorspellen van regen in Engeland. Ja, je noemde het. Geen nieuws.

De cryptocurrency-gemeenschap schudde de tweet van Graham schijnbaar van zich af als zinloze FUD. Wel zijn er als slot nog steeds zorgen over de vraag of andere grote bedrijven door de FTX-crisis zouden kunnen worden getroffen.

Ethereum nieuws

Grayscale trekt aanvraag voor Ethereum Futures ETF bij SEC in
SEC stelt beslissing over Ethereum-ETF van Galaxy uit tot juli
CEO van Ripple steunt Ethereum in strijd tegen SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC