Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum gaat spoedig de $2000 grens testen

Ethereum laat eindelijk weer zijn kracht zien. De munt sloot boven de $1.800 en dat was een goed teken was voor beleggers. Deze ondersteuning heeft ervoor gezorgd dat het bullish momentum terug is gekeerd naar de altcoin. Vandaag nadert de munt zelfs de psychologische $2.000 grens.


Gaat Ethereum zijn ATH doorbreken?

Als we de 4-uurs grafiek bekijken zien we dat de MACD-indicator in de bull-stand staat. Deze technische indicator volgt de trend van een activa en meet zijn momentum. Om dit bullish momentum in stand te houden is het belangrijk dat Ethereum vandaag boven de $1.900 sluit. Vanuit hier zou ETH dan kunnen gaan proberen om de psychologische $2.000 weerstand te doorbreken.

Als ook deze grens doorbroken wordt zullen waarschijnlijk enorme aantallen kooporders binnen komen. Deze zouden dan de Ethereum prijs voorbij zijn oude All Time High van $2.036 kunnen duwen.

Aan de andere kant bestaat er een kans dat er een double-top patroon gevormd wordt op de 4-uurs grafiek. Dit is een bearish patroon. Indien dit patroon gevalideerd wordt kan de ETH koers flink crashen. De eerste ondersteuning ligt dan rond de $1.800 en vervolgens rond de $1.600.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten