Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Ethereum gebruikers betaalden $1 miljard aan vergoedingen in 30 dagen

Het on-chain analyseplatform genaamd Token Terminal heeft een infographic gedeeld over Ethereum-netwerkkosten en de effecten van EIP-1559 op het aanbod.


82,45% van de netwerkvergoeding vernietigd

Volgens statistieken van TokenTerminal, hebben Ethereum-netwerkgebruikers ruim $1.000.000.000 betaald voor het toevoegen van hun transacties aan de blokken van Ethereum.

Nu EIP-1559 is geactiveerd, lijkt het erop dat Ethereum dichter bij de status van deflatoire activa komt. In dezelfde periode werd meer dan $824.000.000 in equivalent vernietigd. In perioden van hoge netwerkactiviteit worden meer ethers verbrand dan gemaakt. Er zijn dus enkele periodes waarin het aanbod van Ethereum deflatoir is.

Dit mechanisme werd geactiveerd op 5 augustus 2021 op het mainnet van Ethereum. Medio oktober zijn meer dan 500.000 Ethers vernietigd. Dit proces vermindert de verkoopdruk en wordt vaak gezien als een bullish katalysator.


Ethereum is onderweg naar de ‘Merge’

De Ethereum 2.0 Merge, d.w.z. de overgang van proof-of-work (PoW) naar proof-of-stake (PoS) consensus, is geactiveerd in een interoperabel devnet. Op 8 oktober 2021 activeerden Ethereum-ontwikkelaars The Merge in een multi-client gesloten ontwikkelaarsnetwerk met Besu, Erigon, EthereumJS, Geth, Nethermind, Nimbus, Lighthouse, Lodestar, Quilt, Prysm en Teku klanten.

Het Pithos-devnet van Ethereum zal van het vierde kwartaal van 2021 tot ergens in het eerste kwartaal van 2022 worden getest door Ethereum-bijdragers en -enthousiastelingen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten