Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws

Ethereum is populairder dan Bitcoin in Singapore

Bijna vier op de vijf crypto investeerders in Singapore bezitten Ethereum. Na de grootste altcoin zijn Bitcoin, Cardano en Binance Coin het meest gewild.


Ethereum is het populairst in Singapore

Uit een nieuw rapport, uitgegeven door crypto exchange Gemini, Seedly en CoinMarketCap, blijkt dat meer dan tweederde van de inwoners van Singapore die geld investeren momenteel crypto bezit.

In het onderzoek werden 4.348 in Singapore wonende volwassenen ondervraagd. Eén op de vijf crypto investeerders is vrouw wat betekent dat het investeren in digitale valuta dus vele malen populairder is bij mannen. De onderzoekers beschrijven de gemiddelde crypto investeerder dan ook als een 29-jarige man met een gemiddeld inkomen van ongeveer 51.968 Singaporese dollar ($38.456) per jaar.”

Ethereum is het meest populair. 78% van de investeerders geven aan ETH-tokens te bezitten. 69% van de crypto investeerders zeggen Bitcoins te hebben. Cardano (ADA) en Binance Coin (BNB) volgen de top twee met respectievelijk 40% en 31%. 20% van de investeerders bezitten XRP.


Investeerders kopen crypto om zich in te dekken tegen inflatie

Uit het rapport blijkt dat de interesse in crypto gedeeltelijk is toegenomen als gevolg van de COVID-19-pandemie. 67% van de crypto investeerders geven dan ook aan extra geld te hebben geïnvesteerd om zich in te dekken tegen inflatie.

Aan de andere kant is een gebrek aan kennis de belangrijkste factor waarom mensen niet investeren in cryptocurrencies. De volatiliteit van cryptomarkten, het risicovolle karakter en het gebrek aan regelgevend toezicht werden ook opgemerkt als belemmeringen om in digitale valuta’s te beleggen. Een ander onderzoek onthulde onlangs dat 46% van de Singaporezen van plan is om in de komende 12 maanden digitale activa te kopen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten