Ethereum Nieuws

Ethereum op het punt van uitbraak na winst van Pepe-investeerders

De op één na grootste cryptocurrency ter wereld, Ethereum, staat op het punt om uit te breken, volgens het analysebureau Santiment. Het bedrijf meldt dat Ethereum getuige is van een bullish on-chain signaal nu handelaren hun winsten van de meme cryptocurrency Pepe (PEPE) omzetten in ETH.

Ethereum zet zich schrap

Volgens Santiment ervaart Ethereum een sterke stijging in actieve stortingen, wat blijkt uit een metriek die het aantal unieke stortingsadressen op een beurs bijhoudt die op een bepaalde dag actief zijn geweest. Ethereum heeft voor het eerst sinds november 2021 20.000 actieve stortingen bereikt, wat wijst op een toenemende interesse van handelaren.

“Zoals verwacht vertoont ETH ontkoppelingstekens en staat het op het punt om opnieuw $2.000 te breken”, zegt Santiment.

Pepe, de memecoin met een kikkerthema, is in minder dan drie weken tijd met maar liefst 4.543% gestegen vanaf zijn all-time low van $0,00000005. Investeerders nemen nu hun winst en steken deze in ETH, wat de bullish on-chain signalen van Ethereum versterkt.

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor $1.928. Santiment merkt op dat de bredere cryptomarkten tekenen beginnen te vertonen van ontkoppeling van de aandelenmarkt. Crypto’s correlatie met recente gebeurtenissen, zoals de renteverhoging van de Fed, is afgenomen, wat een positief signaal is voor de markt.

“De rente is nu in 14 maanden met een schokkende 5% verhoogd nu de VS blijven vechten tegen de inflatie. Crypto’s correlatie met deze gebeurtenissen is afgenomen, een positief signaal”, aldus Santiment.

Ethereum blijft dus een interessante cryptocurrency om in de gaten te houden, zeker gezien de huidige ontwikkelingen op de cryptomarkt.

Het belang van analysebureaus zoals Santiment

Investeerders en handelaren in de cryptocurrency markt moeten zich bewust zijn van het belang van analysebureaus zoals Santiment. Deze bureaus bieden namelijk waardevolle inzichten in het gedrag van de markt, inclusief gegevens over handelsvolume, actieve adressen en on-chain data. Door deze informatie te gebruiken kunnen zij weloverwogen beslissingen maken over het kopen, verkopen of aanhouden van cryptocurrency-assets.

Santiment analyseert marktgegevens en geeft inzicht in markttrends, waardoor investeerders en handelaren voor kunnen blijven en kansen voor winst kunnen identificeren. Daarnaast biedt Santiment realtime analyses van marktomstandigheden, waarmee zij kunnen helpen bij het beheren van risico’s en het maken van weloverwogen beslissingen over wanneer zij de markt moeten betreden of verlaten.

Analytics bureaus zoals Santiment spelen dus een cruciale rol in de cryptocurrency markt, door waardevolle gegevens en inzichten te bieden die investeerders en handelaren kunnen helpen om meer weloverwogen beslissingen te nemen en risico’s effectiever te beheren. Het is dan ook belangrijk om deze bureaus in de gaten te houden en hun inzichten serieus te nemen bij het maken van beslissingen op de cryptocurrency markt.

Ethereum nieuws

Jack Dorsey claimt dat Ethereum een effect is
Ethereum herpakt zich maar neerwaartse trend blijft intact
Aantal Ethereum bij de beurzen op laagste punt in 5 jaar
Meer nieuws

Meest gelezen

BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen