Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum prijs nadert $300 – Wat is de reden van de Stijging?

De Ethereum prijs heeft deze week een enorm sterke prestatie laten zien. Sinds het begin van de week is ETH met meer dan 22% gestegen. De grootste altcoin is zelfs minder dan een dollar verwijderd van een nieuw hoogtepunt in 2020.


Ethereum prijs kan stijgen naar $367

Zoals Newsbit eerder heeft gemeld zijn er twee belangrijke fundamentele factoren aan te wijzen voor de sterke prijsprestaties van Ethereum. De eerste factor is de aanstaande Ethereum 2.0 upgrade. De tweede factor is de explosieve groei van gedecentraliseerde financiële sector (DeFi).

De sterke opwaartse beweging begon op 21 juli, toen de Bitcoin prijs steeg tot $9.430. Op dat moment zagen we ook een piek in hoog volume bij Ethereum. ETH steeg tot boven de dalende trendlijn en de koers steeg op dat moment tot boven de $246.

Eenmaal boven $245 weerstand, steeg de Ether-prijs tot het weerstandsniveau van $270 en later zelfs tot $281. Als de prijs verder stijgt en het hoogte punt van 14 februari weet te doorbreken van $288, dan is een snelle stijging naar $315 mogelijk. Als ook dit niveau doorbroken wordt ETH zelfs in staat gesteld om het hoogtepunt ($367) van juni 2019 opnieuw te testen.

ETH/USD grafiek – Bron: CoinMarketCap

Ethereum presteert beter dan Bitcoin

Ethereum presteert de afgelopen tijd zeer goed, niet alleen ten opzichte van de dollar, maar ook ten opzichte van de Bitcoin. Terwijl de Ether-prijs steeg tot $287, schommelde de Bitcoin-prijs rond het $9.600-niveau.

ETH/BTC grafiek – Bron: CoinMarketCap

Koop de goedkoopste Ethers

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten