Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum-prijs stijgt naar $2.600 voor de London Hard Fork

De Ethereum prijs stijgt weer en ligt nu zelfs weer boven de $2.600. Een belangrijke reden voor de koersstijging is de langverwachte Ethereum London Hard Fork upgrade. Deze zal naar verwachting op 4 augustus van start gaan.


Ethereum laat de bears achter

De Ethereum prijs begon eind vorige week met stijgen en heeft sindsdien prachtige winsten behaald. De ETH token had het even moeite om de $2.400 grens te doorbreken, maar sinds dat gelukt is zit ETH in een prachtig oplopende kanaal formatie. De onderste trendlijn van dit oplopende kanaal biedt voor nu ondersteuning en dat is mooi te zien in de onderstaande grafiek.

De koers ligt op het moment van schrijven rond de $2.640. Op sommige exchanges bereikte de prijs zelfs even een prijs van $2.700. Voor nu lijkt $2.700 dan ook het nieuwe niveau die we in de gaten moeten houden.


ETH prijs nadert langzaam maar zeker de $3.000

Voor nu is het belangrijk om de ETH prijs boven de $2.500 te houden en zo snel mogelijk het $2.700 niveau te doorbreken. Als dat lukt zullen er waarschijnlijk meer kooporders komen en kan de prijs snel richting het psychologische $3.000 niveau stijgen.

Vanuit een fundamenteel perspectief bevindt Ethereum zich op een perfect punt om te stijgen. Het beleggerssentiment blijft verbeteren door de aankomende London Hard Fork. Deze belangrijke upgrade omvat de EIP-1559, een voorstel dat de netwerktarieven aanzienlijk zal verlagen. Wanneer dit, in het verleden hardnekkig gebleken, probleem opgelost is lijkt Ethereum klaar om naar hogere niveaus te stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten