Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum uitstroom bereikt piek in 2022 terwijl de prijs stijgt

Meer dan $500 miljoen aan Ethereum tokens werd eerder deze week van cryptocurrency exchanges afgehaald. Dit is een bullish teken aangezien handelaren van plan zijn de tokens voor de lange termijn vast te houden.


Grote opnames zijn bullish teken

Gegevens van IntoTheBlock laten zien dat er afgelopen dinsdag 180.000 ETH tokens van exchanges af werden gehaald. Dit cijfer vertegenwoordigt de hoogste exchange-opname van ETH sinds oktober. Destijds (oktober 2021) ging de uitstroom vooraf aan een prijsstijging van 15%. Zo’n zelfde prijsstijging lijkt nu plaats te vinden. De Ethereum prijs is in de afgelopen 5 dagen namelijk met bijna 17 procent gestegen. Hiermee is Ethereum één van de best presterende cryptomunten.


Wil jij Ethereum verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Een positief vooruitzicht

Gegevens van Chainalysis lijken de analyse van IntoTheBlock te bevestigen. Chainalysis schat zelfs dat er zo’n 352.317 Ethereum op 1 dag tijd de exchanges hebben verlaten. Het is vermeldenswaard dat Chainalysis al minstens zes maanden niet meer zo’n grote uitstroom heeft geschat. Volgens het bedrijf zou een dergelijke uitstroom worden beschouwd als een bullish marktindicator. Het volgende werd geschreven:

“Activa die worden aangehouden op exchanges nemen toe als meer marktdeelnemers willen verkopen dan kopen. Hetzelfde geldt als kopers ervoor kiezen om hun activa op te slaan op exchanges. Het verschuiven van tokens van exchanges naar externe wallets betekent juist dat ze de tokens lang vast willen houden.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten