Shiba inu Nieuws

Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op

De grote Ethereum (ETH)-whale genaamd ‘BlueWhale0113’ heeft maar liefst 312 miljard Shiba Inu (SHIB) opgekocht. Momenteel heeft dat een waarde van circa $3,72 miljoen.

Eén transactie voor ruim 312 miljard Shiba Inu

De blockchain-website voor het bijhouden van gegevens, WhaleStats meldde onlangs dat de 395e grootste ETH-walvis met het label “BlueWhale0113” maar liefst 312.285.225.685 (312.28 miljard) SHIB heeft verzameld, ter waarde van $3.722.439. Opmerkelijk is dat de aankoop in slechts één transactie is gedaan.

Klaar voor doorbaak?

De prijsgrafiek van Shiba Inu lijkt te suggereren dat de populaire altcoin klaar is voor een doorbraak. Het ondergaat momenteel dan ook een consolidatiefase en handelde in de afgelopen maanden tussen $0,00000717 tot $0,000013.

Sinds 29 juli van dit jaar flirt Shiba Inu echter met een kritieke weerstand van $0,000013 op de daily chart. Dit terwijl hij handelde boven 20-EMA, wat het leerboek “Ascending Triangle Pattern” op de daily chart vormde. Dit soort strakke consolidatie boven 20-EMA volgend op de vorming van het leerboek “Ascending Triangle Pattern” duidt meestal op het opbouwen van een sterke koopdruk rond het activum.

Als Shiba er in slaagt om dit daadwerkelijk te doorbreken, wat uiteraard geen garantie is, kan de prijs bijna verdubbelen. Mocht de populaire altcoin echter niet doorbreken, dan kan de waarde ervan ook hard dalen. Het is nog niet bekend of de altcoin een doorbraak gaat maken, zie dit dan ook niet als handelsadvies.

Shiba Inu nieuws

Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu
481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen 481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen
Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten