Nieuws

Ethereum zal snel $200 bereiken wanneer ICO markt terugkomt


Initial Coin Offerings (ICO’s) zullen binnen 18 maanden terugkeren en Ethereum zal dan een snelle stijging meemaken, vertelt Arthur Hayes, CEO van BitMex.


Ethereum (ETH) zal snel de $200 dollar testen

BitMEX is één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. In een interview voorspelde Hayes een terugkeer van de ICO markten van 2018. Ethereum wordt vooral gebruikt door ICO’s. Die markt is nu dood.”

Daaraan voegde hij het volgende toe: “Wanneer de ICO markt terugkeert zal Ether snel de $200 dollar testen. De vernieuwde ICO opleving kan 12 tot 18 maanden duren.” zegt hij.

De uitspraak van Hayes volgt na een vrij stabiele dag op de cryptocurrency markt. De Ethereum koers ligt op het moment van schrijven rond de $131 dollar, wat ongeveer 2% hoger is dan gisteren.

 

Stablecoins zullen ICO markt doen opleven

Hayes vertelt dat in het komende jaar de stablecoins voor een nieuwe ICO opleving kunnen zorgen.

Stablecoins en vernieuwde beveilingsmethodes zullen er in 2019 voor zorgen dat beleggers weer durven te investeren, zegt hij. Hayes ging verder en voorspelde dat de Bitcoin koers volgend jaar tussen de $1000 en de $10000 dollar zal liggen. Dit is een vrij behoudende gok, want verschillende andere crypto experts voorspellen een veel hogere BTC prijs.