Bitcoin, Dogecoin

Fan van de Dallas Mavericks wint $100.000 in Bitcoin

In een shootout-evenement won een fan van het NBA-team Dallas Mavericks $100.000 in Bitcoin (BTC). Het evenement werd gesponsord door de Amerikaanse cryptocurrency broker ‘Voyager Digital’.


Grootste promotie op het veld

Dit maakte het NBA-team tevens bekend via Twitter. De winnaar van de basketbal shootout, Isaiah Stone, voltooide naar verluidt alle fasen van de uitdaging. Zo moest hij een vrije worp nemen, net als een driepunter en een schot vanaf de middenstip. Volgens de Dallas Mavericks was dit de grootste promotie op het veld voor het NBA-team tot dusver, die nu gesponsord werd door Voyager Digital.


Langdurige samenwerking

Het Amerikaanse Dallas Mavericks is naar verluidt een langdurige samenwerking aangegaan van ten minste vijf (5) jaar met Voyager Digital. Hierdoor zullen NBA-fans een grotere blootstelling krijgen met cryptocurrencies, via naar verluidt diverse fan-engagement-promoties. Het NBA-team meldt het volgende over de nieuwe samenwerking:

“Onze samenwerking met Voyager Digital stelt alle Mavs- en NBA-fans in staat om meer te weten te komen over Voyager en hoe ze meer kunnen verdienen met het Voyagers-platform dan met de traditionele financiële applicaties.”

Door de samenwerking kunnen fans met het beloningsprogramma van de NBA-franchise nu merchandise kopen en beloningen winnen in cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dogecoin.


Meer crypto-bedrijven betreden NBA-wereld

Het lijkt erop dat steeds meer cryptocurrency gerelateerde bedrijven de Amerikaanse NBA-wereld betreden. Zo tekende Coinbase onlangs een meerjarige samenwerking in vijf NBA-competities. Hierdoor is Coinbase de officiële partner geworden om de interactie tussen fans te verbeteren. Naar verluidt is de Amerikaanse cryptocurrency exchange nu actief in de NBA Women’s Basketball Association-competitie, even als de NBA G League, de NBA 2k League en de USA Basketball-competitie.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
BlackRock CEO is ‘heel bullish’ over Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?