Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Filecoin stijgt met 56% in 7 dagen tijd

De Filecoin prijs is in zeven dagen tijd met meer dan 56% gestegen en kondigt een samenwerking met Livepeer aan.


Zeldzame miningverbinding

Filecoin kondigde op 27 maart aan dat zijn miners en Livepeer-miners nu samen kunnen minen. Deze samenwerking is zeldzaam in de cryptocurrency-wereld, waarbij Dogecoin en Livecoin de bekendste combinatie zijn.

Filecoin en Livepeer werken beide uitgebreid met gedecentraliseerde datanetwerken. Daarnaast vereisen beide projecten eenzelfde soort verwerking en daarom zijn hun mining vereisten vergelijkbaar.

De twee bedrijven zien ook een toekomstige verbetering, aangezien hun samenwerking edge computing naar web3-applicaties kan brengen. Edge computing is een vorm van gedistribueerd computergebruik waarbij sommige bewerkingen buiten het datacenter plaatsvinden. Bij mobiele telefonie is dit meestal op een celsite. De projecten zien dit als een bijzonder vruchtbare use case voor gedecentraliseerde platforms.


Filecoin prijs stijgt razendsnel

De prijs begon explosief te stijgen toen Grayscale op 17 maart aankondigde een speciaal FIL-trustfund aan te maken. Grayscale kondigde ook vier andere crypto-fondsen aan; Basic Attention Token, Chainlink, Decentraland en met name Livepeer.

Afgezien van de bovenstaande redenen merkte ‘Wu Blockchain’ op dat Coinbase nieuwe opslagtokens lanceerde en dat Filecoin en Chainlink (LINK) een factor waren.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Filecoin token rond de $135. Slechts een maand geleden lag de koers nog rond de $35. Dat betekent dat de koers in minder dan 30 dagen met 285 procent is gestegen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten