Prijsanalyse

Flamingo (FLM) prijsanalyse 1 april 2021

Hoe staat de Flamingo koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de FLM grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Flamingo (FLM) dag grafiek

FLM heeft zijn ATH onlangs voorzichtig gebroken. Vandaag wordt er geopend met een rode candle. Zal dit een voorlopige top zijn voor een retrace om vervolgens de ATH flink te gaan verbreken? Het zou goed kunnen, want zeg nou zelf een ATH breken met 1.5 cent is nou niet heel erg spannend.

De ema’s staan bullish en momentum neem langzaamaan toe. De rsi is even boven het 70 niveau uitgestegen en daalt momenteel alweer. De toegevoegde ema op de rsi loopt nog gestaag door omhoog. Dit kan duiden op een terug test van de rsi op de ema.

FLM daggrafiek – Bron: Tradingview

Flamingo (FLM) 4-uurs grafiek

Op de 4-uurs grafiek is goed te zien dat FLM al een dag flink heeft gepumpt. Gisteren is er namelijk een stijging van maar liefst 50% geweest. Tijdens deze stijging is een inefficiency block ontstaan ter hoogte van de voorgaande highs. Dit zou een prima plek voor een retrace kunnen zijn.

De ema’s staan bullish en momentum neemt aardig toe. De rsi is tot over de 80 gegaan en ligt momenteel op het 70 niveau net onder de ema.

FLM 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Flamingo (FLM) 1-uur grafiek

We kunnen de fib niet heel erg mooi trekken op de 1-uur grafiek dus we hebben voor het gemak die wick aan de onderzijde maar even buiten beeld gelaten. Wat gelijk opvalt is de confluence van de inefficiency block en de golden pocket ter hoogte van de voorgaande highs. De koers staat ook enorm van de ema’s af die in bull stand staan. Vaak zie je dan een retrace naar de ema’s toe welke nu ook confluence hebben rond de golden pocket. De rsi ligt op het 50 niveau en onder de ema. Al met al toch aardig wat signals dat we richting de GP gaan.

FLM 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Onze analist verwacht dat bij het vullen van de inefficiency block en de Golden Pocket de koers weer zal stijgen. Weerstand zal rond de 1.22 dollar liggen. Dit is de extended fibonacci 2.618 level.

Het kan natuurlijk ook dat we onder de inefficiency block gaan duiken en dan is de supply zone van $0,56 tot aan $0,64 de zone die support moet gaan bieden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten