Cryptocurrency

FTX crypto-wallet voegt ondersteuning voor BUSD- en BNB-tokens toe

De prominente cryptocurrency exchange FTX heeft de ondersteuning gelanceerd voor Binance Smart Chain BEP-20-tokens binnen zijn crypto-wallet service.


Bevestiging via Twitter

Alhoewel de exchange geen officiële aankondiging hiervan gemaakt heeft, heeft de CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, de ontwikkeling inmiddels bevestigd via Twitter. Hierdoor ondersteunen alle FTX-wallets wereldwijd nu actief opnames voor Binance USD (BUSD) en Binance Coin (BNB). Stortingen van deze tokens zullen naar verwachting aankomende week ook ondersteunt gaan worden.


Nog niet beschikbaar in de VS

Gebruikers van FTX uit de Verenigde Staten (VS) kunnen echter nog geen gebruik maken van de nieuwe services. Dit komt met name door de regelgeving in dat rechtsgebied. Onlangs is er een artikel gepubliceerd over de redenen waarom dit in de VS gebeurt. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Volgens Bankman-Fried zal het nog drie tot vijf jaar gaan duren voordat er meer duidelijkheid is over de regelgeving voor cryptobedrijven binnen dat rechtsgebied. Onlangs heeft FTX zijn gebruikers beperkt tot transacties tot maximaal 20x in plaats van tot maximaal 101x. De bedoeling hierachter was om de inherente volatiliteitsrisico’s die gepaard gaan met cryptohandel te minimaliseren. Opvallend genoeg heeft de crypto exchange na deze aankondiging geen vermindering van de handelsvolumes op zijn handelsplatform gezien.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten