FTX Crypto Exchange
Exchange

FTX Japan heeft tot maart 2023 om operaties stop te zetten

Naar verluidt hebben de autoriteiten van Japan de opschortingsopdracht voor de Japanse versie van FTX, FTX Japan, verlengd tot 9 maart 2023. In eerste instantie had het bedrijf tot 9 december van dit jaar de tijd om alle operaties in het land stop te zetten.

Extra tijd om fondsen terug te geven

Hierdoor heeft het bedrijf 3 maanden extra gekregen om alle activiteiten stop te zetten. Een belangrijke reden hiervoor zou zijn geweest dat het bedrijf nog steeds moeite heeft om de activa aan zijn klanten terug te geven. Het is benoemingswaardig dat volgens de Japanse autoriteiten het handelssysteem van FTX Japan niet meer werkt.

De Japanse dochteronderneming van FTX liet recentelijk nog weten dat ze opnameverzoeken van klanten zouden hervatten door een nieuwe infrastructuur hiervoor te ontwikkelen. Begin van de maand herhaalde ze hun intenties nog en verzekerde ze dat contant geld en cryptocurrencies die op het platform zijn opgeslagen geen deel uitmaken van de nalatenschap van het hoofdbedrijf.

Het bedrijf treft naar verluidt nu voorbereidingen om alle opnameverzoeken te kunnen verwerken. Verwacht wordt dat deze voorbereiden gedurende deze maand nog afgerond worden en dat daardoor begin volgend jaar de klanten hun opnameverzoeken kunnen indienen.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC