Exchange Nieuws

FTX Japan maakt datum voor het hervatten van opnames van klantfondsen bekend

De Japanse tak van de omgevallen crypto-exchange FTX heeft laten weten dat zij de opnames van klanttegoeden zal honoreren nadat zijn diensten eerder in november waren beëindigt.

Voltooien opnameproces kan wel even duren

Op maandag heeft het bedrijf aangekondigd dat het vanaf 21 februari om 12.00 uur de diensten voor het opnemen van fiat- en cryptocurrency-activa zal hervatten, volgens een bericht dat door het bedrijf is verzonden. Deze aankondiging komt overeen met de toezegging die de beurs in december heeft gedaan toen de activa werden gescheiden van de grotere FTX-beurs om te voldoen aan de Japanse wetgeving. FTX Japan werd in de officiële aankondiging als volgt geciteerd:

Wij hebben een e-mail gestuurd naar alle in aanmerking komende klanten met de details van de procedures. Als u de procedure niet heeft voltooid, volgt u de instructies in de e-mail en voltooit u het proces.

FTX Japan heeft hiernaast ook opgemerkt dat de voltooiing van het opnameproces enige tijd kan duren vanwege het grote aantal verzoeken van klanten. Daarnaast zal het bedrijf de komende dagen ook een aankondiging doen over de hervatting van de andere FTX Japan-services.

Accountbalans verifiëren

Berichten suggereren dat als onderdeel van de opnameprocedure FTX Japan gebruikers heeft gevraagd om hun accountbalans te verifiëren voordat de openbare opnameoperatie begon. Dit maakte deel uit van de bètatests van de beurs. Volgens Seth Melamed, de Chief Operating Officer (COO) van de crypto-exchange, zouden gebruikers hun activa naar accounts op het door FTX beheerde Liquid Global-platform kunnen verplaatsen en zouden opnames zeer binnenkort beschikbaar zijn.

Eerder had de Japanse toezichthouder FTX Japan opgedragen een “bedrijfsverbeteringsplan” op te stellen en alle activiteiten stop te zetten tot 9 december. Daarna kreeg het bedrijf nog drie maanden, tot 9 maart, om de instructies van de toezichthouder op te volgen. Deze verlenging was nodig omdat de handelssystemen van de beurs nog niet goed functioneerden en de activa van klanten nog steeds niet konden worden teruggevorderd.

Exchange nieuws

Binance lanceert onbekende altcoin op platform
BUSD-stortingen en opnames via OCBS op Binance.US opgeschort
Matt Damon onthult waarom hij meedeed aan beruchte Crypto.com reclame
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden