Bitcoin,, Trending

Fundstrat analist: Bakkt Futures wordt dit kwartaal gelanceerd

Sam Doctor, strateeg bij Fundstrat Advisors, laat in een Twitter bericht weten dat Bakkt dit kwartaal haar Bitcoin futures zal lanceren.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bakkt lanceert dit kwartaal Bitcoin-futures

In de Twitter-post, zal het bedrijf de BTC-futures dit kwartaal nog van start laten gaan. Volgende week zal Bakkt verschillende testen uitgevoerd en die deze later voltooid kunnen worden de futures gelanceerd worden. Het bedrijf is van mening dat de lancering van de BTC-futures kan zorgen ervoor dat veel beleggers naar de cryptomarkt getrokken worden.

“Er lijkt een kritieke massa van geïnteresseerden klaar te staan ​​om in crypto te stappen op dag 1 van de lancering van Bakkt.”

Tijdens de Bakkt Summit gesproken Dawn Stump, commissaris van de CFTC, dat geen enkele cryptocurrency kan een bedreiging zou kunnen vormen voor de financiële stabiliteit. Ook de CFTC wordt een toenemende vraag naar Bitcoin-futures opmerkt. Ook een andere analist vertelt dat wanneer een ‘killer app of interface’ is gemaakt en betrouwbaar is, de acceptatie door consumenten enorm zal zijn. Digitale munten hebben een enorme potentie vertelt hij.


Crypto’s hebben 1 heel belangrijk voordeel

In de aantekeningen van beleggingsfirma Fundstrat staat een duidelijk advies beschreven, namelijk dat grote instellingen cryptocurrencies niet moeten negeren. Cryptocurrencies hebben een namelijk een enorm belangrijk voordeel. Namelijk dat ze weerstand bieden tegen inflatie.

Aan de andere kant moeten we, volgens de CEO van Pantera Capital, wel in ons achterhoofd houden dat de meeste tokens zullen falen. Slechts een handje vol cryptomunten gaat het overleven zegt hij.

 

Bitcoin nieuws

Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
MicroStrategy koers veel te hoog ten opzichte van Bitcoin
Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?