Exchange

Futures Trading en andere nieuwe functies worden toegevoegd aan Bitsgap

Bitsgap lanceert een nieuwe handelsterminal met een bijgewerkte interface. Hiermee komen er nieuwe ordertypes en statistieken voor risicobeheer en experimenten. In dit artikel lees je een uitgebreide uitleg van twee van de belangrijkste updates.


1. Nieuwe futures en spothandel op meer dan 25 Crypto-exchanges

Bij de laatste upgrade is de handelsterminal in twee delen verdeeld: een deel is het besluitvormingspaneel waar je orders kunt uitvoeren en het beschikbare saldo op verschillende exchanges kunt volgen. Het andere deel is een cryptocurrency-infographics-paneel.

Deze vereenvoudigde en gebruikersvriendelijke interface helpt de analyse en besluitvorming van een handelaar aanzienlijk. Bitsgap biedt hiermee traders een manier om meerdere cryptowallets onder één dak te brengen.

Met de nieuwe update ondersteunt Bitsgap nu zowel Futures als spot trading vanuit één interface. Nu kunnen traders handelen met hefboomwerking om te speculeren op stijgende of dalende markten. Als alternatief kunnen traders hedgingstrategieën toepassen. Bovendien bieden de multifunctionele interfaces van het platform gebruikers de gegevens die ze nodig hebben om spot- en futures-posities te bewaken.

Ten slotte hebben ze een nieuwe ingebouwde functie waarmee u met één muisklik valuta’s kunt selecteren, waardoor het handelen wordt vereenvoudigd. Dit is vooral handig in de extreem volatiele cryptocurrency-markt wanneer de prijs drastisch kan veranderen in een ongewenste richting.


2. Nieuwe geautomatiseerde handelsrobots: testen, uitvoeren, analyseren

Zelfs met alle beschikbare geautomatiseerde handelshulpmiddelen, kan het handelen in crypto nog steeds verwarrend zijn. Bitsgap streeft ernaar de handel te vereenvoudigen en zijn gebruikers een vlotte ervaring te bieden.

Hun handelsrobots volgen het GRID-algoritme, een ongecompliceerde en beproefde strategie. Het wijst limietorders toe binnen een bepaald handelsbereik. Bitsgap-bots zijn geprogrammeerd om cryptocurrencies tegen een lagere prijs te kopen om deze later tegen een hogere prijs te verkopen.

De handelaar wijst het gewenste investeringsbedrag toe, dat vervolgens proportioneel wordt verdeeld door het algoritme.

Bij elke uitgevoerde kooplimietorder plaatst de bot een nieuwe verkooplimietorder boven de uitvoeringsprijs en vice versa. Dit volledig geautomatiseerde proces is uitwisselbaar en geeft u dus een aanzienlijk voordeel waarbij u het bit 24/7 voor u rendement genereert.

Hieronder staat een voorbeeld van een mogelijke raster-configuratie die de bot kan uitvoeren:

Ten slotte is er een unieke infographic-functie geïmplementeerd om handelaren te helpen de prestaties van hun handelsideeën te controleren en om de verwachte dagelijkse rendementen op andere cryptocurrencies te modelleren.


Conclusie

Met nieuwe derivaten producten en institutionele beleggers die de markt betreden, bieden platforms zoals Bitsgap instrumenten en algoritmen om handelaren te helpen hun rendement te verhogen en winsten veilig te stellen uit de terugval van de markt. Het platform is zeer veilig omdat het geen directe toegang heeft tot je fondsen of persoonlijke gegevens. Start NU met een 14-daagse proefperiode.