Nieuws, Trending

Nieuws, Trending

Newsbit 25-03-2018 12:14u leestijd 1 - 2 min

Gaan grote bedrijven Crypto omarmen?

In 2017 hebben we Bitcoin en veel andere cryptocurrencies groot zien worden. Veel groter dan veel mensen ooit hadden verwacht. Op het hoogtepunt in december 2017 was er meer dan 500 miljard dollar geïnvesteerd in de verschillende crypto’s. Het geluk van vroege investeerders kon niet op en het leek wel of er alleen maar geld te verdienen was in deze markt. Totdat, in eind december, de grote cryptocrash begon. De Bitcoin waarde zakte van bijna 20.000 dollar naar 7.000 dollar en iedereen was in paniek. De koers is weer iets omhoog geklommen, maar het lijkt alsof de crypto koersen maar niet de stijgende trend door willen zetten in 2018. Toch is er hoop om deze zijwaartse trend te verbreken. Hoe vraag je je af?

Grote bedrijven gaan crypto omarmen

Volgens Tom Lee, mede oprichter van Fundstrat Global Advisors, gaan grote Amerikaanse bedrijven zich spoedig mengen in de crypto markt. En we weten allemaal wat dat kan doen met de crypto koersen. Lee is dan ook zeer positief over de koersen en verwacht dat we snel weer een stijgende markt te zien krijgen. Hij schrijft dat hij verwacht dat de Bitcoin koers midden 2018 weer rond de 20.000 dollar ligt.

Welke bedrijven gaan gebruik maken van crypto’s?

Er zijn heel wat geruchten gaande over welke bedrijven gebruik gaan maken van cryptocurrencies. Met name twee grote techbedrijven worden vaak genoemd in deze discussie. Dit zijn Facebook en Amazon. Beide bedrijven zijn volgens de geruchten al een tijdje bezig met het creëren van mogelijkheden om crypto(s) te implementeren. crypto bedrijven Nu is het voor ons, crypto-enthousiastelingen, natuurlijk nog even wachten of het ook echt daadwerkelijk uit gaat komen en natuurlijk welke cryptocurrencies de bedrijven gaan gebruiken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten