Nieuws, Trending

Gaat crypto exchange Coinbase Ripple (XRP) toevoegen?

Coinbase, de grootste crypto exchange van Amerika, heeft de ondersteuning voor XRP tokens geïntroduceerd voor haar custodian service. De toevoeging van de token werd oorspronkelijk in oktober aangekondigd door Coinbase en staat in het licht van de daadwerkelijke ondersteuning van XRP tokens op haar trading platform.

Ripple (XRP) toegevoegd aan Coinbase Custody

In vergelijking met de meeste digitale valutawisselingen, bevat Coinbase Custody meer zekerheid voor grote kapitaalinvesteerders. In plaats van zich te richten op individuele klanten, is de Coinbase custody voorbereid voor hedgefondsen en institutionele beleggers die miljoenen euro’s hebben om te investeren. Coinbase Custody biedt een eenvoudig te gebruiken en veilig platform voor het opslaan en financieren van cryptocurrency. Daarnaast is het platform extra beveiligd. Naast de extra veiligheid  biedt Coinbase Custody beleggers een verzekeringsdekking op hun opgeslagen activa die nu ook geldt voor XRP.

Ripple (XRP) enige munt die crypto markt hoop geeft

Deze week zien we de cryptocurrency markt enorm crashen. De Bitcoin koers zakt vandaag zelfs richting de $4000 dollar. Tijdens de crash blijft XRP vrij goed presteren. Ripple heeft dan ook de plek als grootste altcoin ter wereld overgenomen van Ethereum. Nu XRP zo goed presteert ontstaat er zelfs rumoer dat Ripple dit jaar een gooi gaat doen naar de plek van Bitcoin. Ripple is de enige munt deze maand die laat zien dat er hoop is voor de cryptocurrency markt. Ethereum news zegt dan ook het volgende: “Met het bloedbad dat plaatsvindt in de marktkapitalisatie van cryptocurrency, zou een langverwachte samenwerking van Coinbase en XRP dé manier zijn om hernieuwde interesse te wekken. Hoewel beleggers nog steeds aarzelen of er wel een samenwerking moet komen tussen XRP en Coinbase, lijkt de toevoeging aan het Coinbase Custody-programma een kleine aanwijzing dat er interesse zou kunnen zijn tussen de twee partijen.”   Koop Ripple (XRP) | IDEAL