Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Gaat Ripple spoedig het weerstandsniveau van $1,20 doorbreken?

De Ripple grafiek ziet er vandaag vrij bullish uit. Dit zou kunnen betekenen dat de XRP prijs spoedig tot richting de $1,20 stijgen.


Er lijkt een grote uitbraak aan te komen

Ripple’s XRP token handelt al een tijd lang in een krap bereik van van $1,12 – $1,19. En vaak, wanneer een token een lange tijd in zo’n krappe prijs-range handelt, betekent het dat er spoedig een grote uitbraak aan zit te komen. De totale marktkapitalisatie schommelt rond de $52,5 miljard, waarmee de coin op de 6e plaats staat.

Op de 4-uurgrafiek kunnen we zien dat de Ripple-prijs zich voorbereidt op een prijsstijging nadat een retracement ’s nachts een hoger lokaal dieptepunt heeft bereikt.

XRP 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

De Ripple-prijs heeft tot nu toe deze maand goed gepresteerd. Na een sterke stijging op 1 oktober, piekte de XRP prijs aanvankelijk rond de $1,10. Na enige consolidatie werd op 9 oktober een nieuwe piek waargenomen, waardoor Ripple koers boven $1,20 kwam. Wat volgde was een retracement naar de vorige weerstand van $1,10.

Sindsdien zien we dat de XRP koers vast zit in een krap bereik tussen de $1,12 en $1,19. Ook zien we dat de munt steeds higher lows neerzet wat vaak betekent dat er een bullish uitbraak zit te komen. $1,20 is dan de eerste target. Als dit niveau doorbroken wordt lijkt een koers van $1,23 en daarna $1,30 in het verschiet te liggen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten