Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Gaat Shiba Inu stijgen? Shibarium nadert belangrijke mijlpaal

Het Layer-2 netwerk Shibarium, ontwikkeld door Shiba Inu (SHIB), heeft sinds de lancering in augustus 2023 indrukwekkende groei doorgemaakt. Het platform staat op het punt een indrukwekkende mijlpaal van 300 miljoen transacties te bereiken, wat het succes en de aanhoudende vooruitgang van Shibarium bevestigt.

Investeerders zijn hoopvol dat deze positieve ontwikkeling binnen het netwerk uiteindelijk zal resulteren in een opwaartse beweging van de SHIB koers.

De groeiende populariteit van Shibarium

Het Shibarium-netwerk, de Layer-2 oplossing van Shiba Inu (SHIB), heeft de afgelopen maanden een opmerkelijke toename in populariteit ervaren, met name onder grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd. Na de lancering van Shibarium duurde het slechts een maand om de eerste 3 miljoen transacties te verwerken. Tegen het einde van 2023 versnelde het aantal transacties aanzienlijk, met een piek van meer dan 7,5 miljoen transacties per dag.

In het begin van het nieuwe jaar is er echter een lichte daling in het dagelijkse transactievolume waargenomen, waarbij het momenteel op ongeveer 2,75 miljoen transacties per dag staat, resulterend in een totaal van bijna 299,4 miljoen transacties. Ondanks de lichte daling in dagelijks volume is het een indrukwekkende mijlpaal die zal worden gevierd door SHIB investeerders.

SHIB koers blijft achter

Hoewel Shibarium successen boekt, weerspiegelt dit zich nog niet in de koers van het Shiba Inu (SHIB) token. In de afgelopen 24 uur heeft de koers een bescheiden stijging van 1,8% laten zien, met een huidige waardering van $0,0000095. Al enkele maanden probeert het token te breken door het weerstandsniveau van $0,000011, maar tot nu toe zonder succes om dit niveau voor langere tijd te overstijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?