Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

GameStop opent Ethereum NFT-Marktplaats

De inmiddels langverwachte Ethereum NFT-Marktplaats van de populaire videogameretailer GameStop is nu live. De videogameretailer maakte meer dan een jaar geleden hun plannen bekend voor een dergelijk platform.

Artkworkprojecten & NFT

Momenteel worden er nog voornamelijk artworkprojecten die op het Ethereum-netwerk staan gebruikt. Het bedrijf heeft echter direct bekend gemaakt dat er grote updates voor het platform zullen komen.

Ze willen met het platform een belangrijke speler worden binnen de wereldwijde NFT-gamingruimte. Verwacht wordt dat NFT’s grootschalig gebruikt zullen gaan worden in de vorm van interactieve items binnen videogames.

GameStop en Immutable X hebben een tokenfonds van $ 100 miljoen gelanceerd om game-ontwikkelaars op de markt te brengen. Een persbericht vermeldt dat gaming-NFT’s in de toekomst zullen worden toegevoegd.

NFT’s kunnen ook ingezet worden om te dienen als een soort eigendomsakte van een item van videogames. Ook zullen ze vaak gebruikt worden voor igitale goederen zoals illustraties, profielfoto’s en andere verzamelobjecten. In videogames kunnen NFT’s onder andere unieke avatars, wapenontwerpen of virtuele percelen vertegenwoordigen.

Ethereum nieuws

Institutionele beleggers kopen massaal Ethereum nu de Merge in aantocht is Institutionele beleggers kopen massaal Ethereum nu de Merge in aantocht is
Ethereum koers daalt met 6% door groeiende zorgen over Merge Ethereum koers daalt met 6% door groeiende zorgen over Merge
Chinese Ethereum miner wil Merge tegenwerken en eigen fork ontwikkelen Chinese Ethereum miner wil Merge tegenwerken en eigen fork ontwikkelen
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten