Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

GameStop stelt team van NFT-experts samen

Naar verluidt stelt GameStop een team van blockchain- en NFT-experts samen. Samen zullen zij gaan werken aan het aankomende NFT-platform van het game-bedrijf.


Reddit-gebruikers positief over nieuws

Dit viel ook op onder gebruikers van het sociale netwerk van Reddit. Op Reddit telt de ‘r/Superstonk’-community 659.000 leden. Deze groep is toegewijd aan het hosten van zakelijke en aandelendiscussies met betrekking tot het bedrijf GameStop.

Zij werden dan ook erg optimistisch nadat het videogamebedrijf een vacature online plaatste. Toen deze vacature in een bericht op Reddit gedeeld werd, kreeg deze in slechts een paar uur al 10.000 ‘upvotes’, een soort positieve interacties. De nieuwe zet zou volgens meerdere Reddit-gebruikers erg goed kunnen worden.


Afgelopen mei kondigde het videogame-bedrijf een website aan voor zijn NFT-marktplaats. Op de site stond een gameconsole in de stijl van een Nintendo Gameboy, maar dan met een Ethereum (ETH)-logo. Ook stond er een bericht op waarin opgeroepen wordt tot rekruten om op het platform te werken.

Sindsdien heeft het bedrijf echter nog niet veel bekend gemaakt over het nieuwe platform. Toch is bekend dat er 8 banen bij het bedrijf worden gecreëerd voor crypto-vriendelijke kandidaten, waaronder drie rollen voor ervaren NFT-software-ingenieurs, drie banen voor productmarketeers en met twee rollen gericht op Web3-gebaseerd gamen.


Ethereum, NFT’s en blockchain gamingplatforms

In één van de vacatures die online gezet zijn, staat dat GameStop op zoek is naar iemand met ervaring met Ethereum, NFT’s en blockchain gamingplatforms. Naar verluidt zouden er ook plannen zijn voor een eventuele Metaverse die in de maak zou zijn. Dit is echter nog niet door het videogamebedrijf bevestigt. De vacature meldt het volgende:

“GameStop is op zoek naar een uniek persoon die kan helpen de toekomst van gaming en commercie te versnellen. In deze toekomst zijn games de plek om naartoe te gaan, en spelen wordt gedreven door de dingen die je meeneemt. Toekomstige makers zullen niet alleen games bouwen, maar ook de componenten, personages en uitrusting. Blockchains zullen de onderliggende handel aandrijven.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten