Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Newsbit 31-05-2022 12:50u leestijd 2 - 3 min

Gate.io, één van ‘s werelds grootste crypto platforms, ondergaat merk upgrade

Eén van de oudste en grootste crypto exchanges ter wereld, Gate.io, gaat zijn merkidentiteit veranderen. Gate.io heeft ervoor gekozen om deze nieuwe identiteit door te voeren op zijn negende verjaardag. Dit om aan al zijn gebruikers te laten zien dat het bedrijf constant op zoek is om het platform te verbeteren. Op 27 mei begint Gate.io’s negende verjaardag met de onthulling van zijn nieuwe merkidentiteit.

In dit artikel laten we zien wat er allemaal veranderd tijdens de rebranding van Gate.io.

Nieuwe slogan

Allereerst krijgt Gate.io een nieuwe slogan. Vroeger was de slogan ‘Your Gateway to Crypto’ ofwel ‘Jou poort naar Crypto’. De nieuwe merkslogan, Gateway to Crypto, erft het Gateway-element van Gate.io. Door de slogan te vereenvoudigen, wordt ingespeelt op de trend van de tijd en de ontwikkeling van de industrie, terwijl het de merkvisie van Gate.io overbrengt om iedereen met elkaar te verbinden. De nieuwe slogan van Gate.io luidt als volgt:

‘Gateway to Crypto’, ofwel ‘Poort naar Crypto’.

Nieuw logo en kleurenschema

Naast een nieuwe slogan gaat de rebranding ook gepaard met een verandering van het logo en kleurenschema. Na 9 jaar actief te zijn geweest in de cryptomarkt en meer dan 10 miljoen gebruikers te hebben bereikt, is Gate.io nu omgedoopt tot een meer inclusief, geïntegreerd, uniek en volwassen platform.

Het nieuwe logo heeft een combinatie van de kleuren blauw en groen gekregen, dat integriteit, betrouwbaarheid en vitaliteit vertegenwoordigt. Het nieuwe logo toont de technische vooruitgang van Gate.io. Het logo is een driekwart cirkel dat de open en inclusieve houding van Gate.io vertegenwoordigd met veiligheid en stabiliteit.

Gate.io gelooft dat de toekomst van de digitale wereld voortkomt uit innovatie en vooruitgang met vertrouwen in veiligheid. Het nieuwe merklogo geeft aan dat Gate.io het bloeiende blockchain-tijdperk zal omarmen met een nieuw merkimago en nieuwe diensten. De CEO van Gate.io vertelt positief te zijn over de merk upgrade:

“De merkupgrade van Gate.io zal een positieve en verstrekkende impact hebben op de crypto industrie.”

Nieuwe functies op het Gate.io platform

Naast het veranderen van zijn merkindentiteit lanceert Gate.io ook een aantal nieuwe functies, namelijk:

  1. De Gate.io Lite App;
  2. De Gate.io Mini App;
  3. GameFi.

Wat houdt de viering van Gate.io’s 9e verjaardag in?

Omdat Gate.io jarig houdt het een aantal evenementen waar je prijzen bij kunt winnen. Hieronder zie je een opsomming van de verschillende evenementen:

1. De ‘Gold Casting Game’
Dit is een evenement waaraan je mee kunt doen met je eigen Twitter-account. Je kunt hiermee een goudstaaf van 999 gram winnen. Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Volg het Twitter-account van @Gate.io.
  • Neem deel aan de evenementenpagina
  • Deel een screenshot met #GATEIOTURNS9.

2. Ruimtevaart Mystery Boxen
Jouw gratis kans op een reis naar de ruimte. Gate.io zal 9.000 ruimtevaart mystery boxes vrijgeven. Misschien wel één van de spannendste prijzen die deze bevatten zijn 20 ruimtevaartreizen die je kunt winnen.

3. Gate.io WCTC – handelscompetitie 9e verjaardag
Doe mee aan de Gate.io handelscompetitie. Hier is veel geld mee te winnen want er is een prijzenpot van maximaal $5.000.000!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten