gateio
Exchange

Gate.io neemt voormalig Google Leidinggevende aan als EVP om wereldwijde expansie te versnellen

Gate.io – één van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges – heeft de benoeming aangekondigd van Tom Yang als Executive Vice President (EVP).

Tom Yang is al vele jaren een drijvende kracht achter de wereldwijde merkexploitatie en -beheer in bedrijven als Google en WeWork. Hoewel de cryptomarkt de laatste tijd turbulent is geweest, is Gate.io van mening dat met zijn kapitaal en technologische voordelen die door de jaren heen zijn opgebouwd, de huidige marktomstandigheden een ideaal moment zijn om getalenteerde mensen in dienst te nemen. Tom Yang zegt:

“Gate.io is een van de meest vertrouwde cryptocurrency-beurzen ter wereld. Het is een eer om me aan te sluiten bij een bedrijf met zo’n groot potentieel. In de toekomst zal mijn focus liggen op het vergroten van het marktaandeel van Gate.io in belangrijke en opkomende markten over de hele wereld, het vergroten van de merkaanwezigheid en het versterken van de relaties van de beurs met gebruikers en partners over de hele wereld, en het verkennen van nieuwe groeimogelijkheden voor bedrijven.”

Lin Han, de oprichter en CEO van Gate.io, vertelt: “We hebben een nieuwe merkidentiteit geïntroduceerd tijdens de viering van het 9-jarig jubileum van Gate.io. Gate.io is een handelsplatform dat aandringt op een langetermijnvisie en -operaties. dat cryptocurrencies de toekomst van financiën zijn. Hoewel de markt momenteel erg volatiel is, zullen we blijven innoveren en ons houden aan onze globaliseringsstrategie.”

“We zijn verheugd om Tom Yang, die uitgebreide operationele ervaring heeft, te verwelkomen in ons managementteam. We geloven dat zijn toevoeging Gate.io een stabiel en langdurig ontwikkelingspad zal geven.”

Met de toevoeging van Tom Yang zal Gate.io geleidelijk zijn wereldwijde merkopbouw en marktontwikkeling uitvoeren. Vanaf nu is Gate.io van start gegaan met zijn lokale merksponsoring en strategische samenwerkingsactiviteiten in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Oost-Azië, inclusief onderhandelingen over merkpartnerschap met topsportteams, atleten, enz. Meer details worden later aangekondigd.

Over Gate.io

Gate.io is een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchanges. Het biedt gebruikers toegang tot de meeste van de toonaangevende digitale activa. Het platform heeft meer dan 10 miljoen gebruikers uit verschillende delen van de wereld en beschikt over een uitgebreid ecosysteem van producten en diensten. Gate.io exchange biedt handel op spotmarkten en enkele innovatieve producten in bepaalde markten.

Naast standaard cryptohandel biedt Gate.io gebruikers ook de mogelijkheid om in NFT’s te handelen via het speciale Gate NFT-platform van het bedrijf. Het bredere Gate.io-ecosysteem omvat het speciale GateChain-ecosysteem en toegang tot DeFi-producten via Hipo DeFi, bewaarservices via Wallet.io en investeringen via Gate Labs en Gate Ventures.

Exchange nieuws

Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Coinbase Review

Coinbase Review

In dit artikel verkennen we de verschillende aspecten van Coinbase, van het aanbod en de kosten tot de veiligheid en klantenservice.

Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?