Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Gebruikers in uitgesloten landen krijgen van Crypto.com één week de tijd om leningen terug te betalen

Naar verluidt geeft de populaire cryptocurrency exchange Crypto.com haar gebruikers uit landen die zijn beperkt in het leenprogramma tot 15 maart van dit jaar om hun cryptoleningen terug te betalen.


Verkopen van onderpand

Inmiddels zijn er aardig wat landen waar Crypto.com beperkingen voor heeft opgesteld, waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Nederland en 37 andere landen. Gebruikers uit diverse Europese landen als Duitsland, Zwitserland en het VK hebben alle e-mails van het bedrijf gedeeld met betrekking tot de sluitingsdatum van de lening. Sommige van deze gebruikers die zelf geen crypto-leningen op het platform hebben, hebben ook de e-mails ontvangen.

Volgens het nieuwe beleid dat opgesteld is wordt het onderpand van de gebruikers verkocht wanneer gebruikers hun leningen niet vóór 15 maart terugbetalen. Ook worden de leningposities door de exchange op hun beurt gesloten.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Agressieve marketinguitspatting Crypto.com

Veel gebruikers van de exchange zijn vol ongeloof achtergelaten, waarbij veel beweringen gemaakt worden dat de recente promotionele acties van de exchange zijn tol nu begint te eisen. De vrij agressieve marketinguitspatting van de crypto-exchange in het afgelopen jaar heeft veel wenkbrauwen doen fronsen. Dit gezien het feit dat het bedrijf, in tegenstelling tot veel andere crypto-exchanges, niet een enorm bedrag aan kapitaal bij investeerders opgehaald heeft. Het heeft er wel toe geleid dat het crypto-bedrijf miljoenen uitgegeven heeft aan promotionele activiteiten.

Cryptocurrency gerelateerde leningsproducten staan inmiddels wereldwijd al ruim een jaar onder de regelgevende scanner. Meerdere crypto gerelateerde bedrijven hebben hierdoor al een kennisgeving van schending van de beveiliging ontvangen van de hun staatstoezichthouders. Het is nog niet precies bekend hoe dit zich door zal gaan ontwikkelen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten