Nieuws, Trending

Gebruikers van Coinbase.com kunnen binnenkort direct crypto naar wallet-app sturen


Door het toevoegen van een nieuwe functie, kunnen gebruikers van Coinbase nu rechtstreeks cryptocurrencies op Coinbase.com overboeken naar rekeningen in de Wallet-app van het bedrijf.


Accounts koppelen

Door middel van een blogpost maakte het bedrijf bekend dat het gebruikers mogelijk maakt om hun accounts te koppelen zodra de update van de applicatie beschikbaar is.

Wanneer het account eenmaal gekoppeld is aan de app, is het overboeken van crypto volgens het bedrijf in slechts enkele klikken geregeld.


Kopen van cryptocurrency

In de toelichting vanuit Coinbase laten zij weten dat gebruikers met een Coinbase.com-account verschillende cryptocurrencies kunnen kopen en dat de exchange de sleutels zelf opslaat. Wanneer gebruikers hun eigen privésleutels willen beveiligen kan dit met de Wallet-app van het bedrijf.

Het is echter niet noodzakelijk om de app te gebruiken. De keuze hiervoor ligt bij de gebruikers. Wanneer de nieuwe functie is toegevoegd, ontvangen gebruikers een melding waarmee zij hun Coinbase-account kunnen koppelen aan de app.Nergens aan vast zitten

Volgens Coinbase zit je nergens aan vast wanneer je ervoor hebt gekozen om het account en de app te koppelen. Dit komt doordat je het linken van je account met de app op ieder tijdstip kan in- of uitschakelen. De koppeling is bedoeld voor gebruikers die regelmatig geld van hun Coinbase.com-account overboeken naar een software- of hardwarewallet.