Newsbit

coinbase

Gebruikers van Coinbase kunnen crypto kopen met PayPal

coinbase
TimeCoin Special Token Sale Banner

Coinbase heeft een nieuwe betaaloptie toegevoegd aan zijn exchange. Gebruikers kunnen nu namelijk crypto’s kopen met gebruik van PayPal.


Makkelijker crypto kopen met PayPal

De in Amerika gevestigde crypto exchange Coinbase biedt een nieuwe betalingsoptie aan voor miljoenen van zijn klanten in Amerika. Deze gebruikers kunnen nu namelijk op een eenvoudige en snelle manier crypto valuta’s kopen met hun debet kaarten en bankrekeningen die aan PayPal zijn gekoppeld.

De stap van Coinbase stelt klanten met PayPal-accounts in staat om direct en makkelijker crypto’s te kopen. Zonder dat ze bankrekeninggegevens of creditcardnummers rechtstreeks aan de exchange moeten toevoegen. De klant kan met zijn PayPal-rekening tot $25.000 per dag kopen.

“Door samen te werken met het betalings-ecosysteem, heeft PayPal de kennis opgebouwd en de juiste tools geïmplementeerd om transparantie, prestaties en veiligheid in alle diensten te garanderen”. Aldus Coinbase.

Klanten kunnen crypto’s kopen met een aangesloten bankrekening via Automated Clearing House (ACH) of Wire transfer, fonds in hun Coinbase US Dollar wallet. Dit kunnen ze nu gebruiken naast wat ze eerder al konden, namelijk het geld gebruiken van een aangesloten PayPal-rekening.


Toekomstplannen van Coinbase

De nieuwe betalingsoptie zullen in eerste instantie alleen beschikbaar zijn voor klanten in de VS. Echter zei Coinbase dat het de mogelijkheid om crypto te kopen met PayPal de komende maanden naar meer landen zal uitbreiden. Geldopnames via PayPal zijn al beschikbaar in de VS, Canada, de EU en het VK.

In november vorig jaar lanceerde PayPal een nieuwe service waarmee klanten in de VS rechtstreeks vanaf hun PayPal-rekening crypto valuta kunnen kopen, vasthouden en verkopen. Dit maakte deel uit van de plannen van het betalingsbedrijf om het nut van crypto aanzienlijk te vergroten door het beschikbaar te maken als financieringsbron voor aankopen bij zijn 26 miljoen handelaren wereldwijd.

Medio april werd Coinbase de eerste crypto valuta exchange in de VS die een beursgenoteerd bedrijf werd. Het noteerde zijn gewone aandelen van klasse A op de Nasdaq onder het tickersymbool COIN.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top