Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Geldstortingen en opnames ‘opgeschort’ voor klanten van Binance UK

Binance is nog steeds toegankelijk voor Britse klanten, maar stortingen en opnames in Britse Ponden zijn momenteel opgeschort.


‘Opgeschort voor onderhoud’

De site van Binance geeft momenteel een bericht weer dat beide betaalkanalen opgeschort zijn. Het nieuws komt na de consumentenwaarschuwing van de Financial Conduct Authority tegen Binance Markets Limited. De toezichthouder vertelt dat het geen regelrecht verbod is maar dat er onderzoek gedaan wordt.

Binance-screenshot
Opnames in GBP worden “opgeschort voor onderhoud” – Bron: Binance

Op de website van Binance zien Britse klanten een bericht waarin staat dat de transactiemethoden “opgeschort voor onderhoud” zijn voor stortingen en voor opnames. 

De Britse klanten van Binance hebben wel toegang tot de exchange en kunnen nog altijd hun cryptocurrencies verhandelen. Ook leken kanalen om andere fiat-valuta’s te storten en op te nemen beschikbaar te zijn. Het ontbreken van een kanaal om geld op te nemen met Britse Ponden betekent echter dat Britse klanten moeite zullen hebben hun geld van de exchange te halen.


Binance en de FCA

De verwijdering van beide betaalkanalen voor Britse klanten komt omdat de FCA een consumentenwaarschuwing heeft afgegeven met betrekking tot Binance Markets Limited. Dit is een klap voor de inspanningen van Binance om een ​​op maat gemaakte Britse crypto-exchange te lanceren.

“De bredere implicatie van deze stap van de FCA is dat regelgevers over de hele wereld hun pogingen zullen opvoeren om een ​​industrie te reguleren die te groot wordt om te negeren”.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten