Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Gerucht: Do Kwon is bezig met een nieuwe Stablecoin op Terra 2.0

Het gerucht gaat dat Do Kwon toch weer een stablecoin op Terra 2.0 gaat ontwerpen. De Terra-gemeenschap is niet blij met dit nieuws.

Toch een nieuwe stablecoin op Terra 2.0?

Do Kwon, de grondlegger van het Terra-ecosysteem, is weer onderwerp van controverse. Ondanks de enorme mislukking en ineenstorting van TerraUSD (UST), lijkt hij aan een nieuwe stablecoin te werken.

Eerder vorige maand leed de hele cryptowereld onder de gevolgen van een ongekende ineenstorting van de markt. Om de schade te beperken, stelde Do Kwon een hard fork voor. Het Terra-team had verklaard dat de nieuwe chain Terra 2.0 geen gelijkenis zou vertonen met de oude chain die ze Terra Classic noemden. De beruchte algoritmische stablecoin zou geen deel uitmaken van de nieuwe chain.

Er zijn nu echter geruchten vrijgekomen van verschillende Twitter-accounts die beweren dat Do Kwon momenteel werkt aan een nieuwe gedecentraliseerde stablecoin die op Terra 2.0 zou worden gebouwd. Een account met de naam “FatMan” uitte zijn ongenoegen over de ontwikkeling:

“Alsjeblieft niet weer een stablecoin”

Zoals verwacht is een groot deel van de gemeenschap woedend over deze onthulling. “Alsjeblieft niet, we beginnen net te herstellen van de laatste dip”, zei een gebruiker. “Er komt een nieuwe onstabiele munt aan”, zei een ander. Toch noemden sommigen het snel ongegronde geruchten.

Aan de andere kant zijn er leden van de gemeenschap die zelfs tijdens de eerste crash niet verrast waren. Joe Downie, chief marketing officer bij cryptocurrency-platform NiceHash, zei het volgende:

TerraUSD was vanaf het begin nooit echt een stablecoin. De leden van de gemeenschap zijn in ieder geval voorzichtig. De nieuwe stablecoin kan net als zijn voorganger crashen.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten