Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Gerucht: Gaat Shiba Inu met Microsoft samenwerken?

Shiba Inu investeerders zijn volop aan het speculeren over een mogelijke samenwerking met Microsoft. De geruchtenmolen ging draaien vanwege een recente tweet van Microsoft.


De geruchtenmolen draait op volle ganng

Het officiële Twitter-account van de tech-gigant maakte namelijk een grap over honden die deelnamen aan online vergaderingen op zijn zakelijke communicatieplatform genaamd ‘Teams’.

Velen geloven dat de tweet een verwijzing zou kunnen zijn naar populaire cryptomunt Shiba Inu. Microsoft is dan ook overspoeld met reacties van SHIB investeerders. Sommigen gingen zelfs zover dat ze een mogelijke samenwerking met de techgigant voorspelden.

Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Optimistisch maar niet onmogelijk

De speculaties van de Shiba Inu community zijn wellicht wat te optimistisch, maar een hele gekke gedachte is het niet. Microsoft is namelijk zeer geïnteresseerd in de cryptowereld. Het bedrijf publiceerde in februari dan ook een vacature om zijn eigen Web3-strategie te ontwikkelen.

Vorige maand kondigde Microsoft ook aan dat het gamebedrijf Activision Blizzard zou kopen voor 68,7 miljard dollar om mee te kunnen strijden in de metaversesector. De Federal Trade Commission herziet momenteel de gigantische deal.

Opvallend is dat Shiba Inu ook aan een eigen metaverse project werkt en de cryptomunt eind november samenwerkte met een voormalig manager van Activision Blizzard.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten