Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Google Bard voorspelt de impact van de Bitcoin halving op de Shiba Inu koers

De AI-chatbot van Google, Bard, heeft een analyse gemaakt over de mogelijke impact van de Bitcoin halving op de koers van Shiba Inu (SHIB).

Dit cruciale evenement binnen de Bitcoin-wereld wordt algemeen gezien als een mogelijke katalysator voor een grote waardestijging van Bitcoin.

Volgens Bard kan deze stijging ook een positief effect hebben op de prijs van SHIB. Google Bard bevestigt deze inschatting, wat de aandacht vestigt op de onderlinge verbondenheid van cryptocurrency-markten.

Google Bard’s Shiba Inu prijsvoorspelling

Google’s AI-model voorspelt dat de aanstaande Bitcoin halvering de BTC-prijs potentieel boven de $100.000 kan tillen. Historische gegevens tonen aan dat de prijsbewegingen van Bitcoin, als voornaamste cryptocurrency, aanzienlijke invloed hebben op de gehele cryptomarkt.

Normaal gezien resulteren prijsstijgingen van BTC in soortgelijke opwaartse trends voor altcoins. Gebaseerd op deze dynamiek, projecteert het AI-model van Google een significante waardestijging voor SHIB, mocht de prijs van Bitcoin verdubbelen.

Zo’n verdubbeling van de Bitcoin-waarde zou de SHIB-prijs met wel 225% kunnen doen stijgen, waardoor deze boven de $0,000031 zou uitkomen – een prijspunt dat sinds januari 2022 niet meer is bereikt. Als de Bitcoin-prijs verder stijgt, tot boven de $150.000, zou dit nog voordeliger uitpakken voor SHIB. Google Bard’s prijsvoorspelling in dit scenario stelt een mogelijke SHIB-prijs voor van ongeveer $0,0000425, wat een stijging van 340% ten opzichte van de huidige waarde zou betekenen.

In het meest optimistische scenario, voorziet Google’s AI-model een stijging van de SHIB-prijs tot boven de $0,000055, wat neerkomt op bijna een 470% toename van de huidige waarde. Dit prijsniveau is sinds november 2021 niet meer waargenomen, wat de potentieel significante impact van de Bitcoin halvering op de bredere cryptomarkt, inclusief SHIB, benadrukt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden