Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws

Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws

Grayscale kijkt naar DeFi-sector voor institutionele klanten

Grayscale, wereldwijd de grootste digitale vermogensbeheerder, heeft zijn focus nu niet alleen bij Bitcoin liggen, maar ook op andere crypto-activa zoals Ethereum (ETH) en meer.


Belangrijke factor voor investeren

De sterk groeiende sector van gedecentraliseerde financiën (DeFi) in 2020 is naar verluidt een belangrijke factor geweest voor Grayscale om zich hierop te gaan focussen. De groei van de DeFi-sector lijkt zich ook in 2021 echter goed voort te zetten.

Hierdoor wil Grayscale zijn vertrouwen gaan tonen voor onder andere de DeFi blue-chip AAVE. AAVE is een kredietplatform dat flink in populariteit gewonnen heeft over het laatste jaar en waar onder andere Mark Cuban nauw bij betrokken is. Het platform bevat ook diverse trusts voor diverse privacymunten zoals Cardano (ADA) en Monero (XMR).


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Grayscale wil portfolio mogelijk uitbreiden

Opvallend is dat Grayscale zich voor zijn huidige producten concentreert op het kopen van de dips wanneer het gaat om digitale activa, zoals Bitcoin (BTC). Een voorbeeld hiervan is de recente daling van deze week, waarna Grayscale in totaal ruim 2.000 BTC aan zijn portfolio heeft toegevoegd.

2020 was voor Grayscale tot nu toe het grootste jaar wanneer het gaat om crypto-investeringen. Het bedrijf heeft inmiddels al flink geïnvesteerd in diverse cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic en Litecoin. Nu wil het haar portfolio nog verder gaan uitbreiden met Ethereum (ETH).

Grayscale zou hiernaast naar nog 5 andere crypto-activa kijken, namelijk de Basic Attention Token, Chainlink, Decentralized, Livepeer en Tezos. Mogelijk zal Grayscale zijn de diversiteit in zijn crypto-wallet aanzienlijk kunnen gaan uitbreiden. Het is nog niet bekend hoe groot de kans is dat Grayscale daadwerkelijk gaat investeren in de laatst genoemde cryptocurrencies. Dat de vermogensbeheerder echter naar meer diversiteit binnen de crypto-wereld kijkt is een goed teken en toont aan dat de cryptomarkt steeds volwassener wordt en dat cryptocurrencies steeds meer geaccepteerd worden, ook bij instituten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten