Grayscale koopt nu 3 keer zoveel Bitcoins dan er gemined worden

Grayscale Investments heeft de afgelopen week weer 19.879 BTC aan zijn Bitcoin Trust toegevoegd, waardoor het bedrijf opnieuw meer Bitcoins heeft gekocht dan dat er gemined worden.


Grayscale koopt enorme hoeveelheid Bitcoins

Grayscale Investments heeft sinds de halvering van de beloningsbeloning in mei bijna een half miljard dollar aan Bitcoin gekocht. Deze week kocht het bedrijf ongeveer drie keer zoveel BTC tokens dan miners de munt konden minen.

Volgens een tweet van 25 juni van crypto-analist Kevin Rooke, kocht de beleggingsonderneming de afgelopen week dus 19.879 Bitcoins ter waarde van $184 miljoen. Hiermee komt het totale aantal munten in de Trust op ongeveer 400.000.

De analist vertelde dat Grayscale niet alleen enorme hoeveelheden van de munt koopt, maar dat dit nu gebeurt met een snelheid van ongeveer 280% van de nieuw geminede Bitcoins. Twitter-gebruiker Hodlonaut zei:

“Grayscale heeft alle geminede Bitcoins + 14.000 meer opgekocht sinds de Bitcoin halving.”


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


625.069 Bitcoins

Grayscale heeft sinds de halvering op 11 mei in totaal 53.588 Bitcoins gekocht, wat neerkomt op een gemiddelde van 1.190 BTC per dag. Als het blijft kopen met dezelfde snelheid, zal het bedrijf in januari 2021 3,4% van de wereldwijde BTC-voorraad (625.069 BTC) bezitten. Dit zou zelfs op kunnen lopen tot 10% tegen de tijd van de volgende halvering in 2024.

Grayscale-oprichter Barry Silbert suggereerde in mei dat het fonds zijn aankopen in het tweede kwartaal zou opvoeren en het lijkt erop dat hij een man van zijn woord is.

Grayscale kondigde aan dat zij op 25 juni $4,1 miljard aan vermogen onder beheer had, wat betekent dat de waarde van Grayscale bijna is verdubbeld ten opzichte van $2,1 miljard in mei 2019.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken