Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws

Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws

Grayscale koopt steeds meer Ethereum tokens

De grootste crypto-vermogensbeheerder ter wereld heeft in gisteren maar liefst 3.347 Ethereum gekocht.


Accumulatie versneld sinds heropening van Ethereum Trust

Grayscale heeft in de afgelopen 7 dagen tijd 19.355 ETH toegevoegd aan zijn Ethereum Trust. Het bedrijf beheerd nu dan ook 3,17 miljoen ETH-tokens met een totale waarde van bijna $4,86 miljard. De vermogensbeheerder heeft sinds de heropening van zijn Ethereum Trust in januari 2021 heel veel tokens gekocht. In de afgelopen 30 dagen kocht Grayscale namelijk 243.519 ETH ter waarde van meer dan $380 miljoen.

Ook laten de gegevens van Bybt.com zien dat Grayscale grote hoeveelheden ZEC, ZEN en XLM heeft gekocht. Het bedrijf heeft in totaal 303.000 ZEC, 604.000 ZEN en 63 miljoen XLM in beheer.

De totale waarde van de digitale activa van het bedrijf onder beheer bedraagt nu ongeveer $37,4 miljard. Dit is een daling ten opzichte van $42,4 miljard op 20 februari. De oorzaak hiervan is de recente prijs dip van de cryptomarkt.


Focus op Altcoins

Ondanks dat Bitcoin en Ethereum goed zijn voor meer dan 90% van de digitale activa die de vermogensbeheerder bezit, is het bedrijf nu van plan om ook andere cryptocurrencies te kopen. In een recent persbericht meldde Grayscale dat het 23 digitale activa, waaronder Aave, Chainlink, Polkadot, Cardano en EOS, overweegt als nieuwe investeringsproducten. Michael Sonnenshein, de CEO van Grayscale, zei het volgende in de aankondiging:

“We staan te popelen om ons productaanbod uit te breiden om onze investeerders beter van dienst te zijn. Het digitale valuta-universum evolueert voortdurend. We proberen gedurfde, interessante en innovatieve kansen te creëren die voldoen aan de vraag van onze beleggers naar een gedifferentieerde blootstelling aan deze snelgroeiende activaklasse.”

Ethereum behaalde in februari een all-time high van $2.020. De op een na grootste cryptovaluta schommelt nu rond de $1.600.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten