Altcoin

Grayscale’s Crypto fondsen groeien met $1 miljard in 11 dagen

Crypto fondsbeheerder Grayscale Investments is erin geslaagd om het beheerde vermogen in minder dan twee weken met nog eens $1 miljard te vergroten.


Groei in beheerd vermogen

De beleggingsonderneming heeft momenteel $ 5,1 miljard aan beheerd vermogen. Afgaande op een update die op 28 juli op het Twitter-account van Grayscale is geplaatst. Het meeste kapitaal wordt bewaard in De Bitcoin en Ethereum trusts. Een kleiner gedeelte van het vermogen wordt toegewezen aan Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Horizen, Litecoin, Stellar Lumens, XRP en Zcash.

Beheerd vermogen (AUM) per trust – Bron: Twitter

Volgens een update van Grayscale op 17 juli steeg het beheerde vermogen van Grayscale in 11 dagen tijd met $1 miljard. het bedrijf verdubbelde het vermogen in zijn Bitcoin Cash trust van $6 miljoen naar $12,8 miljoen. Daarnaast voegde het bedrijf $782 miljoen aan zijn BTC-trust toe, $174 miljoen aan zijn ETH-trust, 12,7 miljoen aan zijn ETC-trust en $6,7 miljoen aan zijn LTC-trust.

De Stellar Lumens Trust van het bedrijf was de enige met een daling. Dit was een daling van $600.000 naar $500.000.


Sommige trusts zijn genoteerd op OTC-markten

Grayscale’s Bitcoin Cash Trust en Litecoin Trust zijn klaar om genoteerd te worden op de OTC-markten. De Financial Industry Regulatory Authority in de Verenigde Staten heeft dit geverifieerd. De twee aandelen zullen binnenkort beschikbaar zijn voor openbare handel onder de symbolen BCHG en LTCN.