cardano, ada
Cardano, Toncoin

Grote investeerders kochten sinds mei $116 miljoen aan Cardano

Zogenaamde Whales en Sharks kochten sinds mei voor 116,1 miljoen dollar aan Cardano op. Deze entiteiten, die tussen de 100.000 en 10 miljoen Cardano bezitten, beschikken nu over de grootste hoeveelheid Cardano sinds september 2022. Verder is het on-chain transactievolume voor de blockchain van Cardano vrijwel iedere week gestegen de afgelopen 6 maanden.

Profiteren van lage Cardano koers

Het lijkt erop dat deze investeerders proberen te profiteren van de relatief lage Cardano koers. De waarde van de token donderde in juni van 0,37 naar 0,26 dollar, nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) in zijn rechtszaak tegen Coinbase claimde dat Cardano een effect is.

Op het moment van schrijven zit Cardano met een daling van 1,03 procent voor de afgelopen 24 uur in een kleine dip. Daar lijken de grotere investeerders die de afgelopen periode agressief inkochten zich weinig zorgen over te maken.

We kunnen niet voorspellen wat dit op de korte termijn voor de koers zal betekenen, maar negatief zal het niet zijn. Het toont immers dat grote investeerders nog altijd geloven in de toekomst van Cardano, de toekomst waarin zij uiteindelijk Ethereum van de troon hopen te stoten als het grootste smart contract platform ter wereld.

Niet alleen bullish over Cardano

De data van Santiment, het eerder aangehaalde on-chain analysebedrijf, is niet alleen bullish over Cardano. Volgens Santiment kunnen ook Solana (SOL), Toncoin (TON) en Hedera (HBAR) binnenkort aan een rally beginnen, door de bescheiden opleving die we recent voor de Bitcoin koers zagen.

Voor vandaag lijkt dat bullish sentiment er even niet in te zitten. De koersen van de grote munten staan allemaal een klein beetje in het rood. Bitcoin staat bijvoorbeeld op een daling van 0,51 procent voor de afgelopen 24 uur.

Dat brengt de Bitcoin koers momenteel op 29.345 dollar, waarmee de bulls er dus nog steeds niet in geslaagd zijn om deze weer boven de 30.000 dollar te krijgen. Dat lijkt op dit moment nog altijd de belangrijkste opgave voor de bulls, maar de bears geven de strijd maar niet op.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Crypto analist voorspelt: Cardano koers van $2 in augustus
Cardano zet nieuwe stap in aanloop naar belangrijke netwerk upgrade
Cardano Foundation start strategisch samenwerking in Argentinië
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken