ShibaSwap
Blockchain

Grote upgrade voor ShibaSwap: Verhuisd naar Shibarium-blockchain

ShibaSwap, de gedecentraliseerde beurs (DEX) speciaal voor het Shiba Inu-ecosysteem, heeft een belangrijke upgrade doorgevoerd door over te stappen naar de Shibarium-blockchain.

Deze stap zal volgens een recent persbericht gebruikers een “verscheidenheid aan nieuwe gedecentraliseerde uitwisselings- en gedecentraliseerde app (DApp) hulpprogramma’s” bieden.

Nieuwe functies geïntroduceerd

De upgrade introduceert nieuwe functies zoals een vernieuwd dashboard, verbeterde gebruikerservaring, ontdekkingsgrafieken voor nieuwe en trending tokens, en een verbeterd onboardingproces voor nieuwe tokens op de DEX. Shytoshi Kusama, hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, reageerde enthousiast op de upgrade:

De nieuwe ShibaSwap stelt DEFI-innovators die op zoek zijn naar de volgende hit op Shibarium in staat om community-tokens op een geheel nieuwe manier te vinden, te ruilen en ermee te communiceren. Het is het opnieuw ontworpen kloppende hart van een vers gevorkt Shibarium, waar community-tokens kunnen floreren.

Wij nodigen de community uit om onze nieuwe ruil uit te proberen en nodigen huidige Shibarium-tokens uit om gemakkelijk over te zetten naar onze ruil. Tot slot: wees gerust: deze nieuwe UX is nog steeds een vroege ShibaSwap-versie, met meer updates in de pijplijn voor het product.

Verbeteren van liquiditeitspools bij swaptransacties

Een deel van de transactiekosten zal worden gebruikt om de waarde van liquiditeitspools (LP’s) bij swaptransacties te verbeteren, wat resulteert in een hogere LP-tokenwaarde voor gebruikers en ten goede komt aan de gemeenschap van opbrengstboeren, aldus het persbericht.

Collega en pseudoniem SHIB-ontwikkelaar Kaal meldde op X dat de uitrol van de upgrade “gericht zal zijn op ontdekking” en dat er regelmatige “updates en upgrades” verwacht mogen worden.

Focus op minimaliseren van gaskosten

Deze upgrade is gericht op het minimaliseren van gaskosten en het versnellen van transacties. Shibarium ondersteunt ook andere groeiende segmenten van het Shiba Inu-ecosysteem, zoals de $SHIB- en $LEASH-tokens, SHEboshis DN-404-tokens, SHIB The Metaverse, de ShibaSwap DEX en het Shiba Eternity-spel.

Het Shibarium mainnet, een layer 2 (L2) netwerk, ging live in augustus 2023. Het heeft inmiddels 21 miljoen portemonnees gecreëerd en miljoenen gebruikers aangetrokken. Het debuut introduceerde een nieuw consensusmechanisme genaamd proof-of-participation (PoP), waarbij validators worden geselecteerd op basis van hun bezit van de bijbehorende cryptocurrency.

Blockchain nieuws

Blockchain-games blijven achter bij verwachtingen ondanks aanzienlijke fondsenwerving
Atari brengt klassieke games naar de blockchain via samenwerking met Base
Amerikaanse Bitcoin-mininggigant Riot neemt Block Mining over voor $92,5 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli