Terra luna
Altcoin

Handelsvolume van Luna Classic op Binance overschrijdt $1 miljard

De Luna Classic koers is vandaag opnieuw met 70 procent gestegen en ook de handelsvolumes op beurzen blijven enorm hard stijgen. De LUNC tokes zijn zelfs uitverkocht op crypto exchange KuCoin.

LUNC uitverkocht op KuCoin

Volgens gegevens van Newsbit is Terra Luna Classic (LUNC) vanmorgen met maar liefst 70% gestegen. Het handelsvolume op Binance is nu ongeveer $1,2 miljard, aangezien het project de afgelopen weken steeds meer aandacht krijgt. Een gebruiker op Twitter merkte zelfs op dat de vraag zo hoog was dat KuCoin geen tokens meer had.

De hernieuwde interesse in het Terra Classic-project komt doordat de gemeenschap nieuw leven in het project wil blazen. Dit willen ze doen door middel van burn initiatieven om de voorraad overtollige LUNC-tokens te verminderen. Het meest recente initiatief van de gemeenschap is een voorstel om 1,2% belasting te heffen op alle on-chain transacties. De belasting in LUNC-tokens wordt dan verzonden naar het door Terra opgegeven burn adres.

Het voorstel heeft steun gekregen van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde crypto-exchange Y5 Crypto en MEXC Global. Het voorstel lijkt te zijn goedgekeurd, aangezien MEXC al is begonnen met het burnen van LUNC-tokens. Volgens nieuwe informatie op de blog van MEXC is er de afgelopen drie dagen bijna 48 miljoen aan fees geburnd.

Met name de ondersteuning van MEXC wordt gefactureerd voor twee weken, maar kan worden verlengd als de exchange een positieve reactie van MEXC-gebruikers krijgt. Terraform Labs koos ervoor om na de ineenstorting van het Terra-ecosysteem een nieuwe keten te creëren. Hierdoor werd het nu Terra Classic-project effectief verlaten, ondanks smeekbeden van de gemeenschap om de tokens te burnen.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?